Pojačanja

Toni Pezo i Tomislav Čuljak u Vitezu

Sport / Nogomet | 11. 09. 2014. u 18:03 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dolaska trenera Ante Miše na kormilo Nogometnog kluba Vitez, nogometašima Viteza pridružili su se igrači s dugogodišnjim stažom u hrvatskoj nogometnoj ligi, Toni Pezo i Tomislav Čuljak.

Toni Pezo (1987.) dijete je Hajduka, igrao je u svim selekcijama slavnog hrvatskog kluba. Pezo je bio na posudbi u Zrinjskom, s Blažom Sliškovićem u Albaniji u dva navrata, a igrao je i u Zadru.

“Za moj dolazak u Vitez ključan je bio trener Ante Miše, koji me svojevremeno trenirao u Hajduku, a svakako je utjecaja imalo i sve ono lijepo što sam čuo o Vitezu, kao izuzetno zdravoj nogometnoj sredini. Vjerujem da će i Vitežani biti zadovoljni mojim igrama”, kazao je Toni Pezo, koji će treneru Miši biti na raspolaganju na pozicijama središnjeg braniča i zadnjeg veznog.

Dvadesetsedmogodišnji Tomislav Čuljak iz Vinkovaca nogometno je odrastao i stasao u matičnoj Cibaliji igrajući najčešće na mjestu lijevog bočnog, mada mu nije strana ni pozicija defanzivnog veznog. Uz Cibaliju, odakle je i došao u Vitez, igrao je i u Hrvatskom dragovoljcu, Zadru i Šibeniku.

“Puno lijepog sam čuo o Vitezu, klubu koji ne dugo, ali vrlo uspješno nastupa u Premijer ligi BiH. Poziv Viteza sam prihvatio bez oklijevanja i ovo će i za mene sasvim sigurno biti novi izazov. Posebno me raduje da ću imati priliku raditi s trenerom kakav je Ante Miše, poznato igračko i trenersko ime u Hrvatskoj, ali i regiji”, kazao je Tomislav Čuljak, priopćio je NK Vitez.

Kopirati
Drag cursor here to close