Luka i Toni

Toni Kroos kazao s kojim bi kolegama najradije odigrao oproštajnu utakmicu

U veznome redu, gdje Kroos godinama obavlja lavovski dio posla za momčad Kraljevskog kluba, Nijemac je uvrstio sadašnje kolege Luku Modrića i Casemira.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2020. u 22:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Toni Kroos i Luka Modrić već jedno desetljeće spadaju među najbolje veznjake svijeta

Iako će njemački veznjak Toni Kroos (30), posebno poštede li ga ozljede,  još nekoliko godina igrati na vrhunskoj razni, već u ovome trenutku zna s kojih deset kolega bi odigrao svoju oproštajnu utakmicu.

Naime, u podcastu "Einfach mal Luppen", nastupajući skupa s bratom Felixom, Kroos je imenovao svojih omiljenih 11 za oproštajnu utakmicu.

Tu su, prije svega, njegove bivše kolege iz reprezentacije Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Thomas Müller i Miroslav Klose, a dakako nije moglo proći ni bez Cristiana Ronalda u napadačkom dijelu tima.

Što se tiče obrane, ako je kapetan Reala Sergio Ramos bio za očekivati, onda su imena Stefana Reinartza i Gonzala Castra većini ljubitelja nogometa iznenađenje.

Kroos je s njima dvojicom igrao u Bayeru iz Leverkusena od siječnja 2009. do lipnja 2010.

Nadalje, u veznome redu, gdje Kroos godinama obavlja lavovski dio posla za momčad Kraljevskog kluba, Nijemac je uvrstio sadašnje kolege Luku Modrića i Casemira.

Ovaj izbor Kroos je napravio na zahtjev navijača, a njega samoga što se tiče, oproštajnu bi utakmicu najradije preskočio...

Kopirati
Drag cursor here to close