Zanimljiv tajming

Tomić u Sarajevu: Priča koja nije realna

Sport / Nogomet | 12. 05. 2017. u 13:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O odnosu sarajevskih medija prema Zrinjskom bilo je govora i na današnjoj konferenciji za medije Blaža Sliškovića, a taj odnos sigurno neće popraviti plasirana vijest od strane istih da bi ponajbolji igrač Zrinjskog Tomislav Tomić u ljetnom prijelaznom roku mogao preći u redove Sarajeva.

Naravno, obzirom na Tomićeve kvalitete, ne treba se čuditi ako na Koševu zaista žele dovesti 26-godišnjeg veznjaka aktualnog prvaka, još više jer Tomića ugovor sa Zrinjskim veže do kraja sezone, ali Sliškoviću i društvu sigurno se nije svidio tajming za objavu takve vijesti, budući da će Zrinjski sutra pred svojim navijačima ugostiti upravo – Sarajevo!

Kao i obično, Pod Bijelim brijegom ne žele komentirati takve i slične spekulacije, ali kako smo saznali, u taboru lidera su mirni kada je u pitanju Tomićev status, jer su uvjereni da on sljedeće sezone neće nositi dres jednog od rivala mostarskog kluba.

Štoviše, saznali smo da su dvije strane vrlo blizu dogovora oko produljenja suradnje koja bi Tomiću ostavila realnu mogućnost da u ljetnom prijelaznom roku zaista napusti redove Plemića, ali samo u slučaju kvalitetne ponude iz inozemstva.

Kopirati
Drag cursor here to close