E, neću se više igrat!

Tko o čemu, Petrović o poštenju

Sport / Nogomet | 22. 05. 2017. u 14:34 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nisu se iz Željezničara javljali dok su im suci snažno puhali u plavo jedro, ali sada su, nakon sumnjivog penala za Zrinjski u Bijeljini, odjednom oni ti koji dijele moralne pridike. 

Podsjećamo, Zrinjski je u prošlom, predzadnjem kolu kod Radnika slavio s penala u 94. minuti i to nakon diskutabilnog prekršaja nad Kajkutom, kojeg je ovaj pretvorio u bod prednosti nad Željezničarom. 

"Ako taj penal odluči titulu, bit će to baš tužno za cijelu državu", kazao je trener Željezničara Slavko Petrović na BHRT-u, očito zaboravljajući što se na utakmicama Željezničara ne tako davno događalo.

Zaboravio je bio i na jednostavan argument da su penali svirani ili prešućeni za Željezničar također utjecali na ishod prvenstvva, bez obzira što se to dogodilo ranije, a ne u predzadnjem kolu.

Primjerice, dovoljno se sjetiti samo remija bez golova u Mostaru, u kojem je Zrinjski oštećen za dva kaznena udarca, a nakon kojeg se Petrović požalio da je Željezničar platio cijenu tog boda jer je 'izgubio ozlijeđenog Zebu'.

O 'plavom proljeću' u režiji ljudi u crnom već smo pisali i bilo bi se nepotrebno ponovno vraćati na svaki od tih detalja.

Ukratko, treba se samo poslužiti onom, tko o čemu, kurva o poštenju'. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close