Poluvrijeme az Rusiju

Tko će istrčati na teren protiv Grčke?

Hrvatski mediji navode kako ima samo jednu dvojbu, tko će zamijeniti Milana Badelja na poziciji defenzivnog veznog
Sport / Nogomet | 09. 11. 2017. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić će za susret protiv Grčke na teren najvjerojatnije izvesti ovaj sastav (4-2-3-1): Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Rakitić, Brozović - Kramarić, Modrić, Perišić - Mandžukić.  

Hrvatski mediji navode kako ima samo jednu dvojbu, tko će zamijeniti Milana Badelja na poziciji defenzivnog veznog.

Vjerojatno će to biti Marcelo Brozović, koji ima prednost nad Bradarićem i Pašalićem. U špici bi trebao biti Mario Mandžukić, koji je zaliječio ozljedu, objavio je Večernji list.

HRT pak navodi kako je Dalić već prije dao naslutiti kako zna početnu jedanaestoricu koja će istrčati na maksimirski stadion protiv Grčke. No, dao je naslutiti kako bi u sastavu moglo biti promjena. 

''Malo se promijenilo. Vidjet ćemo, mali su problemi s Mandžukićem i nećemo ništa puno riskirati. Ako ne bude 100 posto spreman, nećemo ga forsirati. Vjerujem i drugim igračima koji su u kadru. Hrvatska ima puno dobrih igrača i svi su u pravim klubovima, tako da nećemo sada praviti neku dramu ako nekoga nema. Svima vjerujem i nadam se da će oni koji će igrati biti pravi i da će dati sve od sebe'', rekao je Dalić za HRT nakon treninga Vatrenih.

Dalić je usredotočen upravo na načine kako pronaći put do mreže: ''Nemamo potrebu biti nervozni, srljati i juriti po pogodak. Moramo biti prije svega pametni, igrati mirno i strpljivo''.

Kopirati
Drag cursor here to close