L'Equipe tvrdi

Thomas Tuchel preuzet će ovoga ljeta Paris St-Germain

Sportski direktor francuskog tima Henrique Antero, koji je zagovarao dolazak Antonia Contea u PSG, još uvijek ne želi spominjati Tuchela u bilo kakvome kontekstu.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2018. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renomirani francuski sportski list „L'Equipe“ piše u petak kako francuski prvak PSG namjerava angažirati njemačkog stručnjaka Thomasa Tuchela (44) kao nasljednika Španjolca Unaija Emeryja. Na taj je način „L'Equipe“ potvrdio ono o čemu je već pisao poslovično odlično informirani njemački „Bild“.

Neki ljudi iz PSG-a uvjereni su kako je ugovor već potpisan, što je na neki način potvrda informacije „Bilda“ kako Tuchel već traži pomoćnika za PSG. Ujedno, list podsjeća kako je vjerojatnoća da Tuchel ide u PSG tim veća, jer je FC Bayern očito od njega dobio negativan odgovor na ponudu, a Tuchel nije mogao preuzeti Bavarce upravo zato što je dao riječ jednom klubu izvan Njemačke, podsjeća „Bild“.

Sportski direktor francuskog tima Henrique Antero, koji je zagovarao dolazak Antonia Contea u PSG, još uvijek ne želi spominjati Tuchela u bilo kakvome kontekstu. 

"Trener PSG-a je Unai Emery. On je pod ugovorom i nije ovo trenutak za razgovore o treneru. Mi smo svi u jednom važnom trenutku tekuće sezone, stoga se moramo koncentrirati i raditi puno na tome da ostvarimo zacrtane ciljeve", kazao je Henrique Antero tim povodom.

Ukoliko je Tuchel uistinu  budući trener PSG-a, onda su o njegovu angažmanu, očito, odlučivale krupnije zvjerke od sportskog direktora.

„L'Equipe“ također piše kako je jedan od kandidata za klupu PSG-a bio i njemački izbornik Joachim Löw. Međutim, njemački mediji proteklih dana su objavili izjavu Löwa kako ovoga ljeta nema namjeru preuzeti bilo koji klub, bez obzira je li u pitanju Bayern ili neki inozemni.

Kopirati
Drag cursor here to close