Oduvijek sanjao...

Thiago Alcantara: Ostavit ću srce na terenu za klub i navijače

"Dugo sam čekao ovaj trenutak i veoma, veoma sam sretan što sam ovdje. Kako godine prolaze, samo pokušavaš osvojiti što više pehara možeš, ali uvijek želiš više. Ovaj klub opisuje ono što sam ja..."
Sport / Nogomet | 18. 09. 2020. u 22:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Thiago Alcantara (FC Liverpool)

Thiago Alcantara zadužio je u petak opremu i preuzeo sve svoje obveze u Liverpoolu.

Prvak Engleske objavio je i nekoliko kratkih snimki Alcantare u novom dresu u svlačionici na Anfieldu. Tu su i fotografije sa potpisivanja ugovora kao i prve kratke izjave.

"Čini mi se da je osjećaj sjajan. Dugo sam čekao ovaj trenutak i veoma, veoma sam sretan što sam ovdje. Kako godine prolaze, samo pokušavaš osvojiti što više pehara možeš, ali uvijek želiš više. Ovaj klub opisuje ono što sam ja, želim postići sve, da osvojim što više trofeja. Mislim da ću ovdje imati i taj osjećaj obiteljske bliskosti koji mi je potreban. Svi mi volimo imati taj osjećaj prema klubu za koji igramo i mislim da mi neće biti teško da se ovdje osjećam kao kod kuće", rekao je Alcantara nakon predstavljanja.

"Znam da ću se morati što prije adaptirati na ekipu u situaciji u kojoj sada svi živimo. Nogomet je nogomet, želim pomoći ekipi na svaki mogući način. Reakao bih da navijači nisu uzbuđeni ništa više od mene. Lako je pričati, treba sve pokazati na terenu. Ostavit ću srce na terenu za svoje suigrače, klub i navijače", dodao je novi igrač Liverpoola.

Kopirati
Drag cursor here to close