Jose Mourinho

"The Special One" iznenada sletio u München - Kakva je Kovačeva pozicija?

Zašto je trener José Mourinho nenadano sletio u zračnu luku u Münchenu, pita se njemački Bild, čiji ga je fotograf uspio snimiti odmah po dolasku.
Sport / Nogomet | 16. 04. 2019. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / München: Mourinho u zračnoj luci 

Zašto je trener José Mourinho nenadano sletio u zračnu luku u Münchenu, pita se njemački Bild, čiji ga je fotograf uspio snimiti odmah po dolasku.

Ranije se špekuliralo kako je moguće da Portugalac preuzme FC Bayern, posebno u slučaju da ove sezone ne osvoji nijedan naslov, ali je Mourinho nedavno kazao kako se nada da će Niko Kovač ipak zadržati svoju trenersku poziciju na Allianz Areni, jer je puno radio i to zaslužuje.

Bild piše kako je Jose Mourinho u ponedjeljak sletio u zračnu luku "Franz Josef Strauss", poletjevši s londonskog Heathrowa, ali njegov dolazak u München ne stoji u bilo kakvoj vezi s Bayernom. Njegov je konačni cilj grad Herzogenaurach, gdje se nalazi sjedište proizvođača sportske opreme Adidas.

The Special One ima u Adidasu posebno dogovoren termin radi predstavljanja nove sportske kolekcije, piše isti medij.

Mourinhou očito i dalje odlično ide na poslovnom planu, a kako trenutačno nema trenerski angažman, on zarađuje od marketinga i kao stručni komentator za televizijske postaje. Podsjetimo, nakon što ga je otpustio Manchester United, u kojem je ''izdržao'' samo godinu i pol, plaćena mu je otpremnina u visini od 17 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close