Pojačanje na Pecari

Teo Herceg novi igrač Širokog Brijega

Herceg je kazao kako je zadovoljan i sretan zbog dogovorene suradnje, ali i zahvalan stručnom stožeru koji je prepoznao njegov rad i trud.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2021. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: NK Široki Brijeg / Teo Herceg novi igrač Širokog Brijega

Nakon uspješnog probnog rada na zimskim pripremama, dvadesetogodišnji Teo Herceg postao je novi igrač NK Široki Brijeg i pojačat će konkurenciju na lijevom boku.

Herceg je kazao kako je zadovoljan i sretan zbog dogovorene suradnje, ali i zahvalan stručnom stožeru koji je prepoznao njegov rad i trud.

''Dolazak u Široki Brijeg za mene je stepenica više u karijeri. Od samoga dolaska na probu, prijama u klubu, a onda i kroz treninge i pripremne utakmice, vidjela se visoka razina ozbiljnosti u radu. Došao sam spreman pokazati svoje kvalitete i pokušati se nametnuti stručnom stožeru. Želim nastaviti marljivo raditi i vjerujem kako mogu dati svoga obola ovoj sjajnoj i mladoj momčadi s kojom je milina raditi'', poručio je Herceg.

Ovaj nadareni Ljubušak počeo je karijeru u lokalnim klubovima, najprije u Bigesteu, a zatim je prešao u ljubušku Slogu. Kasnije je igrao za Neretvanac iz Opuzena, Jadran Luka Ploče i Dugopolje, a onda se ponovno vratio u Neretvanac, čiji je dres nosio u prvom dijelu sezone, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

Kopirati
Drag cursor here to close