Milan izgubio viziju

"Tek što smo ugledali svjetlost na kraju tunela, potjerali su Bobana"

''Na početku su radili neke očekivane pogreške, ali s vremenom su pronašli način kako klub podići na višu razinu. Napokon smo vidjeli svjetlost na kraju tunela, a onda su ga (Bobana) potjerali bez pravog razloga''
Sport / Nogomet | 29. 03. 2020. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Nikome od legendi Milana nije najjasnije zašto su to moćnici uradili Bobanu

Zvonimir Boban morao je nedavno napustiti mjesto sportskog direktora AC Milana nakon javnog sukoba s glavnim direktorom Ivanom Gazidisom.

Nekadašnji kapetan Vatrenih ostao je revoltiran ponašanjem Gazidisa koji je njemu iza leđa pregovarao s Ralfom Ragnickom oko uloge u klubu od nove sezone. Boban je s Paolom Maldinijem počeo donositi značajne promjene u klubu kada se dogodio sukob.

''Na početku su radili neke očekivane pogreške, ali s vremenom su pronašli način kako klub podići na višu razinu. Napokon smo vidjeli svjetlost na kraju tunela, a onda su ga potjerali bez pravog razloga'', kazao je o tome Stefano Eranio, koji je između 1992. i 1997. godine nosio dres Rossonera.

Podsjetimo, Boban se, kako bi prihvatio ponudu Milana, odrekao fantastične pozicije u FIFA-i, a nažalost Gazidis i ljudi koji vode klub nisu mu vjerovali da može u potpunosti unaprijediti rezultate momčadi.

Stefano Eranio odigrao je 98 utakmica za Milan, postigavši šest pogodaka. Najvieš je igrao za Geonou (212 utakmica), a nakon boravka u Milanu otišao je u Derby Coumty (95 utakmica).

Za reprezentaciju Italije Eranio je ubilježio 20 nastupa (3 gola).

Kopirati
Drag cursor here to close