Agent drži konce u rukama

Tek je naslijedio Messijevu desetku u Barceloni, a već bi mogao otići

Nakon što je Barcelona Messijevu desetku dodijelila mladom Ansuu Fatiju, u španjolskim medijima pojavila informacija da je moćni agent Jorge Mendes već ponudio Fatija Manchester Cityju.
Sport / Nogomet | 11. 09. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Barcelona FC / Ansu Fati

Odlaskom Lionela Messija u PSG, legendarna desetka postala je slobodna, a prvog dana rujna Barcelona je napokon odlučila hoće li i kome uručiti dres s brojem 10 na leđima.

Izbor je pao na tinejdžera Ansua Fatija koji  je, još od omladinskog pogona, označen kao buduća zvijezda katalonske momčadi.

Prošle sezone zaustavila ga je ozljeda zbog koje je imao višemjesečnu pauzu, ali ove sezone sve je spremno da on preuzme glavnu ulogu u katalonskoj momčadi.

U Barcelonu je Fati stigao kao 10-godišnjak, a upravo bi on trebao biti predvodnik novog vala talentiranih igrača koji su proizašli iz slavne škole nogometa, La Masije, piše Gol.hr.

Međutim, danas se u španjolskim medijima pojavila informacija da je moćni agent Jorge Mendes već ponudio Fatija Manchester Cityju.

Navodno, portuglaski menadžer na taj način želi natjerati katalonski klub da produže suradnju s Fatijem i osiguraju mu veći i bogatiji ugovor.

Inače, ugovor mu istječe već sljedećeg ljeta, odnosno 30. lipnja 2022.

Kopirati
Drag cursor here to close