"Ibrin zamjenik"

Talijani uzdižu Rebića: Protiv Juventusa dokazao da je svestran i ponizan

"Milan je tražio čovjeka koji će biti dostojan zamjenik božanstvu Ibrahimoviću i našao ga je u Rebiću. I protiv Juventusa je dokazao da je svestran i ponizan. Požrtvovan u obrani i ubojit u napadu..."
Sport / Nogomet | 14. 02. 2020. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sempre Milan / Ante Rebić ponovno igra na visokoj razini

Talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport već neko vrijeme sipa hvalospjeve na Antin račun, a tako je bilo i jutros nakon novog njegovog pogotka, i to protiv najjače momčadi u Italiji.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić nastavio je svoju fantastičnu formu u dresu Milana i protiv najveće momčadi u Italiji.

U prvom polufinalnom dvoboju Kupa Rebić je pogodio mrežu Juventusa i doveo Rossonere u vodstvo. Nažalost po njega, planove im je pokvario Cristiano Ronaldo golom u sudačkoj nadoknadi iz jedanaesterca, no to ne umanjuje Rebićevo blještavilo na individualnom planu.

Ocjena sedam Gazzette dello Sport, epitet najkorisnijeg igrača utakmice i superlativi itekako će goditi hrvatskom reprezentativcu.

"Ibrin zamjenik za momčad daje sve - golove, karizmu i poniznost", piše u naslovu.

"Milan je tražio čovjeka koji će biti dostojan zamjenik božanstvu Ibrahimoviću i našao ga je u Rebiću. I protiv Juventusa je dokazao da je svestran i ponizan. Požrtvovan u obrani i ubojit u napadu, ali prije svega i ovaj put je potvrdio da uz veliku kvalitetu posjeduje ništa manju osobnost i karakter. Ibrahimović je nakon prvenstvenog poraza 4:2 od Intera prošlog vikenda, nakon što je Milan vodio 2:0, rekao da je za pobjede u takvim utakmicama potrebno iskustvo. Milan ni protiv Intera ni protiv Juventusa nije uspio pobijediti, ali se zbog Rebića zavaravao da to može", piše ovaj utjecajni sportski list.

"Rebić brani i napada: Savršeni je Ibrin partner", stoji pak u naslovu drugog teksta o Rebiću.

"Nastavlja sa sjajnom formom i momčadi daje ključan doprinos u obrani i napadu. Hrvat je postao zlatni čovjek Milanovog napada. Ističe se požrtvovnošću i kompatibilnošću s Ibrahimovićem te iznimnom efikasnošću. Protiv Juventusa je postigao peti gol u zadnjih šest utakmica", pišu još o Rebiću, prenosi HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close