Veznjaci na cijeni

Talijani tvrde kako Juventus želi dovesti Kovačića umjesto Ramseya

Poznavatelji prilika tvrde kako se predstavnici najpopularnijeg talijanskog kluba zanimaju za Matea Kovačića. Kova ima odličnu sezonu iza sebe, s impresivnom statistikom, koja ga, između ostalog, potvrđuje kao jednog od najboljih driblera Europe.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2020. u 06:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Dream Team / Kovačić i Ramsey spadaju među najbolje europske veznjake

Kako javlja specijalizirana stranica Calciomercato, Juventus se sprema za velike rošade u veznom redu. A one uključuju jednog hrvatskog reprezentativca.

Stara dama nije se previše usrećila s Velšaninom Aaronom Ramseyem. Došao je prošlog ljeta iz Arsenala kao slobodan igrač (ništa čudno za ovaj talijanski klub), no nije prikazao očekivane predstave, mahom i radi ozljeda.

Ramsey je potpisao do 2024. na skoro osam milijuna eura godišnje, a Sarri želi dati drugu šansu veznjaku ‘’s plućima’’.

Međutim na Otoku i na Čizmi proteklih se dana radilo niz kalkulacija o mogućim transferima gdje se ne bi potrošilo puno novca, a klubovi bi dobili igrače koji im više odgovaraju.

Glavni operativac kluba iz Torina Fabio Paratici mogao bi iskoristiti Ramseya u mešetarenju s engleskim klubovima, između ostalih Manchester Unitedom i Tottenhamom, koji Velšanina vide kao zanimljiv djelić svoje igračke slagalice.

Osim toga, prema novinaru Luci Momblanu, i Chelsea pokazuje interes za bivšeg veznjaka Arsenala.

Torinski i londonski klub su u pregovore oko Jorginha i Emersona Palmierija uključili i Ramseya, a u zadnje vrijeme Lampard je nanjušio i priliku da se ubaci u utrku za Miralema Pjanića, s obzirom da su Juveovi pregovori s Barcom u izvjesnom ‘’moratoriju’’.

Međutim, Pjanić otvoreno preferira Camp Nou kao narednu destinaciju, odnosno PSG kao alternativu.

Kako bi bilo još zanimljivije, poznavatelji prilika tvrde kako se predstavnici najpopularnijeg talijanskog kluba zanimaju za Matea Kovačića.

Popularni Kova ima odličnu sezonu iza sebe, s impresivnom statistikom, koja ga, između ostalog, potvrđuje kao jednog od najboljih driblera Starog kontinenta.

Ove glasine samo su reaktualizacija priče iz 2018. kad je Juventus također htio dovesti Kovačića, no na kraju je iz Real Madrida otišao na jednogodišnju posudbu u londonske ‘’Plavce’’.

Chcelsea je u međuvremenu otkupio Kovačića, tako da hrvatski veznjak ima aktivan ugovor skroz do ljeta 2024.

Kopirati
Drag cursor here to close