Talijani tvrde da Mandžukić radi na neočekivanom transferu u hit Lige prvaka

Mandžukića je Juventus otpisao početkom rujna, da bi potom odbio odlazak u Katar, što je pokvarilo planove čelnika. Tu je nastao čvor s klubom koji ga nije zvao na božićnu večeru na kojoj je bilo 600 uzvanika.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2019. u 16:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atalanta želi dovesti Marija Mandžukića, pišu talijanski mediji, jer smatraju da bi im značajno pomogao u Ligi prvaka gdje igraju protiv Valencije u osmini finala. 

Tim uspjehom Atalanta je premašila sva očekivanja i postala hit natjecanja jer je nakon prva tri kola imala nula bodova.

Apetiti su porasli - budući da im Španjolci djeluju prolazno (predsjednik Antonio Percassi ocijenio ih je kao božićni poklon u ždrijebu), trener Gian Piero Gasperini želi neiskusnom sastavu dodati nekoliko renomiranih figura što, dakako, vide u bivšem hrvatskom reprezentativcu.

Nije tajna, piše Calcioatalanta pozivajući se na Il Giorno, da klub žurno traži napadača zbog čestih ozljeda Duvána Zapate i Luisa Muriela. Idealno pojačanje vide u Mandžukiću kojeg Juventus želi unovčiti, bilo to u siječnju ili lipnju sljedeće godine.

Tu, navodno, klubovi traže model transfera koji bi zadovoljio sve strane pa bi Stara dama pristala i na šestomjesečnu posudbu, nakon čega bi u ljeto razgovarali o kompletnom transferu.

Novac Atalanti danas nije problem. Nakon velike zarade u Ligi prvaka rade na prodaji talentiranog Šveđanina Dejana Kuluševskog koji je trenutačno na posudbi u Parmi gdje briljira.

Za tog ofenzivca Dea bi dobila preko 30 milijuna eura i dio toga bi bez problema investirala u Marija Mandžukića čiji je rastanak s Juventusom vrlo bolan.

Mandžukića je Juventus otpisao početkom rujna, da bi potom odbio odlazak u Katar, što je pokvarilo planove čelnika. Tu je nastao čvor s klubom koji ga nije zvao na božićnu večeru na kojoj je bilo 600 uzvanika.

Talijani pišu da već neko vrijeme ne živi u Torinu i nitko ne zna gdje je, a u međuvremenu ga europski mediji povezuju s brojnim klubovima među kojima se nekako najviše ističe Manchester United.

Kopirati
Drag cursor here to close