Nogomet se vraća

Talijani odredili datum nastavka Serie A

Sezona bi trebala biti okončana sredinom srpnja. Utakmice će se igrati u dnevnim i noćnim terminima i to u ubrzanom ritmu.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2020. u 08:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlična vijest stiže s Apenina, barem kada je nogomet u pitanju. List Il Messaggero je u današnjem svom izdanju otkrio datum kada će se Serie A ponovo početi.

U Italiji se ne igra već duže od tri tjedna kada je zbog pandemije koronavirusa sve stopirano. Posljednjih dana situacija se smiruje pa se vidi i svjetlo na kraju tunela, prenosi SportSport.ba.

Il Messaggero navodi kako će se timovi okupiti za 15-ak dana, točnije 15. i 18. travnja i započet će s treniranjem, ali s određenim mjerama opreza.

Nogomet bi se trebao početi igrati u drugoj polovici svibnja. Rimski list navodi kako će Serie A ponovno započeti 24. svibnja ili najkasnije tjedan kasnije.

Paradoksalno ili ne, tako će se Serie A nastaviti za vikend kada je planiran njen završetak. Utakmice će se igrati isključivo bez nazočnosti publike.

Sezona bi trebala biti okončana sredinom srpnja. Utakmice će se igrati u dnevnim i noćnim terminima i to u ubrzanom ritmu. Talijanski timovi trebaju odigrati još 12 kola plus neke zaostale utakmice te završnicu Kupa.

Kopirati
Drag cursor here to close