Međunarodno natjecanje

Taekwondo club ''Cro Star'' s Korčule donio 16 medalja

Sport / Nogomet | 28. 08. 2017. u 19:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub ''Cro Star'', kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je na međunarodnom taekwondo turniru Korčula Open 2017.

Na tom turniru je sudjelovalo oko 350 natjecatelja iz sedam zemalja. Mostarski Cro Star se predstavio sa svim uzrastima, a osvojeno je 16 medalja (četiri zlata, četiri srebra, osam bronci), dva ekipna pehara i 2 titule najboljih boraca.

Zlato su osvojili Antonio Rezo, Dora Marušić, Dorijan Matić, Matej Sesar, srebro Dora Marušić, Ivan Grle, Jana Zubonja, Luka Penavić, a broncu Andrej Matić, Dominik Granić, Matej Vidačak, Noa Ostojić, Roko Baković (dvije bronce), Viktoria Penavić (dvije bronce).

Dorijan Matić je proglašen najboljim natjecateljem u kategoriji Malih olimpijaca, dok je Dora Marušić proglašena najboljom juniorkom turnira.

U ekipnom poretku je Cro Star osvojio prvo mjesto u uzastu Malih olimpijaca (B), a ekipno treće mjesto u uzrastu Malih olimpijaca (A).

U sveukupnom ekipnom poretku u konkurenciji tridestak klubova Cro Star je zauzeo četvrto mjesto.

Natjecatelji Cro Stara su već u dobroj formu, jer im je ovo drugi turnir u drugom dijelu sezone, i trenira se punom parom. Nedavno je troje natjecatelja nastupilo na Svjetskim igrama Hrvata u Zagrebu, gdje su se Miran Đorđevski i David Marušić okitili zlatom i titulom prvaka, dok je Boris Knezović osvojio srebro, i ponio titulu viceprvaka u svojoj kategoriji.

Kopirati
Drag cursor here to close