Bundesliga

Svim glavnim favoritima u Bundesligi samo po jedan bod

Glavni favoriti Bundeslige u subotu su redom osvajali po bod, od čega Bayern i Leipzig u izravnome srazu (3:3), a Borussia Dortmund protiv Eintrachta (1:1).
Sport / Nogomet | 05. 12. 2020. u 20:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa zanimanjem se očekivao susret između Eintrachta i BVB-a. Gosti iz Dortmunda su igrali bez Haalanda, Meuniera, Reinera i Schmelzera, domaćin tek bez Willemsa, a utakmica je u konačnici završila podjelom bodova.

Eintracht je poveo već u devetoj minuti. Kamada je prihvatio jednu dugu loptu stopera Martina Hintereggera, iskoristio smušenost obrane gostiju, i lijepo poentirao kraj nemoćnog Burkija - 1:0.

Domaćin je držao vodstvo sve do 56. minute, ali onda je stvari u svoje noge uzeo mladi veznjak Reyna koji silovito šutira i postavlja konačnih 1:1.

Prvoplasirani Bayern je na Allianz Areni dočekao drugoplasirani Leipzig, a na ovoj je utakmici viđeno čak šest pogodaka.

Golijadu je najavio gostujući nogometaš Nkunku, koji u 19. minuti zaobilazi Neuera i postiže gol.

U 25. minuti mladi Musiala mijenja ozlijeđenog Martineza, a samo pet minuta kasnije sjajno s distance pogađa za izjednačenje (1:1), da bi već u 34. minuti Mueller, ponovno na asistenciju Comana, donio Bavarcima preokret.

Novi gol viđen je u 36. minuti, a strijelac je Justin Kluivert, pa Leipzig dolazi do 2:2.

Na otvaranju drugog dijela šok za domaće, nakon što Forsberg elegantno glavom pogađa za novi preokret.

Kingsley Coman bilježi i treću asistenciju u 75. minuti, a Mueller glavom postiže svoj drugi gol za konačnih 3:3 i podjelu bodova, što je i najrealniji ishod.

U subotu su još igrali:

FC Koeln - Wolfsburg 2:2
Arminia Bielefeld - 2:1
Freiburg - Borussia M'Gladbach 2:2   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   



Kopirati
Drag cursor here to close