Luca Loutenbach

Švicarski navijač na meti najvećih kompanija - svi ga žele u svojim kampanjama

Loutenbach svakodnevno prima mnoštvo ponuda i zasada prihvatio je sve. Red Bull, Swiss Airlines, Savezni ured za javno zdravstvo Švicarske ... svi ga žele angažirati.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2021. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Luca Loutenbach

Luca Loutenbach, švicarski navijač koji je postao hit na Euru tijekom utakmice protiv Francuske zbog svoje "lude" minute, našao se na meti velikih svjetskih kompanija i institucija u svojoj zemlji, koje ga žele angažirati u reklamne svrhe.

Loutenbach svakodnevno prima mnoštvo ponuda i zasada prihvatio je sve. Red Bull, Swiss Airlines, Savezni ured za javno zdravstvo Švicarske ... svi ga žele angažirati.

Prvi koji ga je kontaktirao bio je Swiss Air, glavna švicarska aviokompanija, koja mu je već platila let za Sankt Peterburg kako bi gledao utakmicu protiv Španjolske.

Osim toga, na utakmicu će doći opremljen Red Bull pićima, još jednom kompanijom koja ga je angažirala za promociju njihovog brenda.

Turistička zajednica Švicarske također želi napraviti kampanju s njim, nakon što je oduševio sve u domovini svojom emotivnom reakcijom protiv Francuske, te su mu obećali relaksirajuće putovanje.

Švicarska vlada izrazila je želju da njegovu ovjekovječenu reakciju na tribinama pretvoriti u službenu fotografiju u kampanji za cijepljenje protiv koronavirusa, a čak ga je i švicarska mljekara EMMI kontaktirala da vidi kako mogu surađivati.

Podsjetimo, švicarski navijač se našao u centru pažnje sportskih medija nakon meča sa Francuskom u osmini finala Eura, prenosi Klix.

Igrala se 90. minuta kada su Švicarci stigli do izjednačenja (3:3) pogotkom Marija Gavranovića, a te trenutke je posebno emotivno proživljavao Loutenbach.

Kamera je samo nekoliko sekundi prije Gavranovićevog pogotka "uhvatila" na tribinama čovjeka koji je bio u očaju i molio se da njegova ekipa stigne do poravnanja i produžetaka, a kada je Mario postigao pogodak, režiser prijenosa ga se sjetio.

No, kada ga je kamera ponovno zumirala, navijač je bio u totalno drugačijem raspoloženju. Njegovo slavlje je otišlo toliko daleko da je čak i skinuo dres kako bi proslavio izjednačujući pogodak.

Švicarska je na kraju slavila nakon penala 5:4 i prvi put u povijesti se plasirala u četvrtfinale Eura.

Kopirati
Drag cursor here to close