Petarda

Švicarac zabio pet komada u manje od 70 minuta

"Ovo mi se prvi put dogodilo u karijeri. Poseban je osjećaj zabiti pet golova na utakmici, a zatim i pobijediti. To je poseban dan", kazao je Frey.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2021. u 17:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sport Klub / Švicarac zabio pet komada u manje od 70 minuta 

U susretu trećeg kola belgijskog nogometnog prvenstva Antwerpen je na gostovanju pobijedio Standard Liege s 5-2, a svih pet golova za pobjednički sastav zabio je 27-godišnji Švicarac Michael Frey.

Švicarski napadač je u prvom poluvremenu zabio dva gola (6, 37), a potom u nastavku u razmaku od devet minuta još tri puta tresao suparničku mrežu (59, 62, 68), prenosi Hina. 

"Ovo mi se prvi put dogodilo u karijeri. Poseban je osjećaj zabiti pet golova na utakmici, a zatim i pobijediti. To je poseban dan", kazao je Frey koji je nakon utakmice za uspomenu uzeo loptu.

"Naravno da sam je uzeo", kazao je sa smiješkom pred kamerama Eleven Sportsa.

Frey je ovoga ljeta stigao u Antwepen nakon što je posljednje tri sezone bio član Fenerbahčea, no veći dio vremena je proveo na posudbama u Nurnbegu i Beverenu. Igrao je i za Zurich i Young Boyse.

Za domaći sastav golove su zabili Muleka (55) i Dragus (77). Bila je to prva pobjeda Antwerpena ove sezone, te prvi poraz Standarda.

Kopirati
Drag cursor here to close