Modrićev dvojnik

Svi su ludi za Majerom

"Lovro Majer, dvojnik Luke Modrića, potpuno je spreman za igru tek mjesec dana, ali već je prvi kandidat za titulu najvećeg pojačanja sezone. Režirao je uništavanje Lyona, a sada je dodao još dvije asistencije".
Sport / Nogomet | 05. 12. 2021. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lovro Majer zaludio je Francuze novom fantastičnom predstavom u dresu Rennesa.

Majer je prije dva tjedna protiv Montpelliera dočekao prvijenac u Ligue 1, a u nedjelju je u pobjedi 5:0 kod St. Etiennea upisao tri asistencije.

Veznjak Hrvatske na terenu je bio 81 minutu, a imao je čak pet ključnih dodavanja, tri asistencije, te dva udarca prema golu.

Za ovakvu predstavu Sofascore ga je nagradio ocjenom 9.1, jedini bolje ocijenjeni igrač na susretu bio je Martin Terrier, nogometaš koji je zabio sva tri pogotka koja mu je Majer namjestio.

Statistička agencija Opta je na svom Twitteru objavila da je hrvatski veznjak prvi nogometaš otkako se sakuplja napredna statistika (sezona 2006./2007.) koji je u jednoj utakmici namjestio tri pogotka istom suigraču.

Osim toga, Majer je oduševio i administratore Twitter profila popularnog portala GetFrenchFootballNews.com. Riječ je o najvećem mediju na engleskom jeziku specijaliziranom za praćenje francuske Ligue 1.

"Lovro Majer, dvojnik Luke Modrića, potpuno je spreman za igru tek mjesec dana, ali već je prvi kandidat za titulu najvećeg pojačanja sezone. Režirao je uništavanje Lyona, a sada je dodao još dvije asistencije", objavio je francuski medij tijekom utakmice, a onda je Majer dodao još jednu asistenciju i samo potvrdio pohvale koje dobiva.

Spomenuti medij je nakon utakmice objavio ocjene za sve igrače na susretu, a Majera je nagradio devetkom, baš kao i Terriera. Uz ocjenu stoji i opis.

"Neumorno je dominirao utakmicom. Njegova sjajna lopta dozvolila je Terrieru da otvori susret, a njegova snažna prizemna lopta kroz noge Kolodziejczaka stvorila je drugi gol. Njegova sjajno odigrana lopta od prve za Assignona napravila je pola posla kod trećeg gola, a asistirao je i za Terrierov hat-trick golčinom", napisali su uz ocjenu.

Kopirati
Drag cursor here to close