Bobić demantira prodaju Jovića Realu

Svi osim njegova kluba Eintrachta znaju da će Luka Jović otići u Real!?

"Nije bilo kontakta s Realom. Ponavljam još jednom, ne lažem vas, još nas nitko nije kontaktirao, a vrlo dobro poznajem ljude u Realu", rekao je Bobić za "ESPN".
Sport / Nogomet | 06. 05. 2019. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski listovi „Mundo Deportivo“ i "AS" objavili su da će srpski napadač Luka Jović narednih šest sezona nositi dres "kraljevskog kluba", a da je visina transfera 60 milijuna eura.

To bi značajno povećalo profit bundesligaša Eintrachta iz Frankfurta, koji je prošlog mjeseca iskoristio mogućnost otkupa "pozajmljenog" Jovića iz portugalske Benfice za relativno skromnih sedam milijuna eura.

Mladi napadač reprezentacije Srbije je na 44 meča za Eintracht ove sezone postigao 26 golova i već neko vrijeme je na meti Reala, ali je tvrdnje o dogovorenom transferu demantirao sportski direktor kluba Fredi Bobić.

"Nije bilo kontakta s Realom. Ponavljam još jednom, ne lažem vas, još nas nitko nije kontaktirao, a vrlo dobro poznajem ljude u Realu", rekao je Bobić za "ESPN".

Predstavnici Madriđana su možda već napravili načelni dogovor sa Jovićevim menadžerima, ali posla nema dok ne bude obostrano prihvatljivog ugovora oko visine obeštećenja. Na Benficin račun će ići 20 posto naknade za transfer, a Eintracht može tražiti i više od zacrtanih 60 milijuna eura. Otkupom Jovića od Benfice, Eintracht ga je za sebe ugovorom vezao do 2023. godine.

Jović je u zadnjim utakmicama prilično indisponiran, a jedini pogodak kojeg je u posljednje vrijeme uspio ubilježiti je onaj protiv Chelseaja u polufinalu Lige prvaka. U nedjelju je Eintracht doživio pravu katastrofu u Leverkusenu, izgubivši u okviru 32. kola Bundeslige s katastrofalnih 1:6 protiv Bayera. Jović je uveden u igru pred kraj prvog poluvremena, kad je njegov tim već bio u debelom rezultatskom zaostatku.

Bude li Jović ovoga ljeta uistinu napustio Frankfurt, njemački mediji su suglasni kako će njegov budući klub biti Real, prije svih ostalih velikih klubova, jer Eintracht i Madriđani godinama imaju posebno dobre odnose.

Kopirati
Drag cursor here to close