Adio Italia

Švedski mediji pišu kako je Zlatan Ibrahimović već napustio Milan

Budući da Zlatan ima važeći ugovor s Milanom do posljednjeg dana lipnja, on bi se svojem novom klubu trebao priključiti kao slobodan igrač.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2020. u 21:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Zlatan Ibrahimović (AC Milan)

Ukoliko je vjerovati švedskim medijima, točnije portalu Degens Nyheter, već je sada poznato u kojem će klubu Zlatan Ibrahimović nastaviti svoju karijeru.

Naime, Ibrakadabra je navodno jako nezadovoljan razvojem situacije u Milanu te je odlučio već ovoga ljeta promijeniti sredinu.

Navodno, njegov novi klub biti će švedski prvoligaš Hammarby, čiji je suvlasnik Zlatan postao u studenom prošle godine.

Budući da Zlatan ima važeći ugovor s Milanom do posljednjeg dana lipnja, on bi se svojem novom klubu trebao priključiti kao slobodan igrač.

Međutim, prema saznanjima švedskih i nizozemskih medija, Zlatan je već sada napustio Milan, otišao u Švedsku te se tamo priključio treninzima Hammarbyja.

Kada je pak riječ o financijama, vjerujemo kako je svima jasno da one u ovoj odluci namju aposlutno nikakvu ulogu budući da bi Zlatan, na neki način, sam sebi uplaćivao i ispalćivao plaću.

Nadalje, švedski mediji na simpatičan način pišu i o duljni ugovora te za njega ističu kako će on trajati do dana kada Zlatan to želi.

Bilo kako bilo, valja istaknuti kako bi ovo bio jedan logičan korak u karijeri legendarnog Zlatana, a ukoliko se priključi Hammarbyju, bio bi mu to jubilarni 10. klub u karijeri.

Ibra iza sebe ima nevjerojatno bogatu karijeru te je definitivno, uz Gunnara Nordahla, Nilsa Liedholma i Henrika Larssona, jedan od najvećih švedskih nogometaša svih vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close