Povratak na teren

Švedska: Zlatan Ibrahimović trenira s Hammarbyjem

Zlatan je bio kući u Stockholmu s obiteljii osjetio je da želi ponovo dotaknuti loptu, rekao je sportski direktor Jansson.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tweeter / atan Ibrahimović trenira s Hammarbyjem

Zlatan Ibrahimović, trenutno nogometaš Milana, nalazi se zbog globalne pandemije koronavirusa u Švedskoj gdje trenira za Hammarbyjem, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zanimljivo Ibrahimović je i vlasnik 25 posto udjela u Hammarbyju, što je prošle godine izazvalo gnjev navijača FF Malmoea, kluba za koji je nastupao na početku igračke karijere.

Jesper Jansson, sportski direktor Hammarbyja potvrdio je da je 38-godišnji napadač trenirao iza zatvorenih vrata.

“Zlatan je bio kući u Stockholmu s obitelji i osjetio je da želi ponovo da dotakne loptu. Obavili smo dobrovoljan trening, ali od ponedjeljka ćemo se vratiti grupnom radu i Zlatan je dobrodošao da trenira s nama“, rekao je Jansson za službenu klupsku internet stranicu.

Nogometna natjecanja su trenutno obustavljena u Italiji, a i klubovi ne obavljaju trenažni proces. Uz to budućnost bivšeg švedskog reprezentativca u Milanu još uvijek je neizvjesna, budući da mu ugovor sa “rossonerima“ ističe ovog ljeta.

Ibrahimović je tijekom bogate karijere igrao za FF Malmoe, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United, LA Galaxy i sada po drugi put za Milan. U dresu reprezentacije Švedske odigrao je 116 utakmica i postigao 62 gola.

Kopirati
Drag cursor here to close