Višak dodavanja

Sve zbog čipsa: Zvijezda Chelseaja se svađala s taksistom, intervenirala policija

"Nije počinio nikakav zločin, osim toga što je jeo čips u taksiju. Suosjećam s taksistom, a mislim da je Ross bio naivan jer je izašao pred utakmicu u Ligi prvaka, a i sam je to priznao", komentirao je trener Lampard
Sport / Nogomet | 02. 10. 2019. u 07:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Chelseaja Frank Lampard rekao je da je Ross Barkley napravio veliku grešku pred gostovanje u Lilleu u Ligi prvaka.

Barkley je imao sukob s taksistom u Liverpoolu u nedjelju navečer. Navodno je rasuo čips po podu vozila, a zatim je ušao u raspavu oko plaćanja, pa se umiješala i policija.

"Što se tiče dozvole, nisam očekivao da ju traži. Nije počinio nikakav zločin, osim toga što je jeo čips u taksiju. Suosjećam s taksistom, a mislim da je Ross bio naivan jer je izašao pred utakmicu u Ligi prvaka, a i sam je to priznao. Volim Rossa, nemam problem s njim, priznao je da je napravio grešku. To cijenim, idemo dalje", rekao je Lampard.

Chelsea je pod velikim pritiskom pred dvoboj s Lilleom poslije poraza od Valencije na otvaranju sezone u Ligi prvaka.

"Moramo biti iskreni, ne mislim da je utakmica s Valencijom bila naša najlošija i trebali smo izboriti bolji rezultat. Lille predstavlja veliku prijetnju zbog svoje brzine i kvaliteta. Nije biti ili ne biti, moramo gledati širu sliku, ali to je utakmica za koju smo spremni", naglasio je Lampard.

Utakmica između Lillea i Chelseaja igra se večeras od 21 sat. Francuski klub je u prvom kolu poražen od Ajaxa 3:0.

Kopirati
Drag cursor here to close