Sve po spisku...

Suza suzu goni: Izraelski izbornik tako napao svoje igrače da su se rasplakali!

Bivši nogometaš Bremena i Bayerna ponajviše se okomio na Bibrasa Natchoa, nogometaša beogradskog Partizana i Berama Kayala (Charlton), pišu izraelski mediji, a njima je Herzog kazao ''vi ste naivni, nikad neće ništa postići".
Sport / Nogomet | 10. 09. 2019. u 11:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Darko Bandic / AP Photo / dpa / Izbornik Izraela Andreas Herzog

Izbornik nacionalne vrste Izraela, Andreas Herzog, bio je toliko bijesan nakon poraza od Slovenije u zadnjim minutama utakmice (2:3), da je polomio svlačionicu, piše njemački Bild.

Herzog je prema informacijama koje su procurile - a nikako nisu smjele - u garderobi bacao boce, polomio jedan stol i toliko galamio na igrače da su se neki rasplakali i u suzama morali sve to otrpjeti.

Herzog se nadao da će odvesti Izrael na jedno veliko natjecanje, prvi put nakon 1970. godine, ali sinoćnji poraz od Slovenaca praktično ih je izbacio iz utrke za Euro 2020.

Radi podsjećanja, Izraelci su 1970. godine nastupili na Svjetskom prvenstvu u Meksiku. Ispali su u početnoj fazi kao posljednji u skupini s reprezentacijama Italije, Urugvaja i Švedske.

Bivši nogometaš Bremena i Bayerna ponajviše se okomio na Bibrasa Natchoa, nogometaša beogradskog Partizana i Berama Kayala (Charlton), pišu izraelski mediji, a njima je Herzog kazao ''vi ste naivni, nikad neće ništa postići".

Nakon što je izbornik rasplakao i ponizio svoje igrače, tehnički direktor nogometnog saveza Willi Ruttensteiner zaprijetio je kako ništa od toga ne smije izići u javnost.

"Iziđe li ovo u javnost, ne piše vam se dobro", navodno je priprijetio Ruttensteiner.

Koliko je izbornik Herzog bio ljutit, vidjelo se to i prilikom davanja izjave za izraelsku televiziju. Unatoč ovom lošem rezultatu, nogometni savez Izraela je signalizirao kako i dalje ima povjerenje u austrijskog stručnjaka.

Andreas Andi Herzog

Andreas Andi Herzog rođeni je Bečlija, a svoju je karijeru 1986. godine započeo u Rapidu, odakle je 1992. prešao u Werder iz Bremena.

Nakon gotovo 100 bundesligaških utakmica za Werder, prelazi u Bayern (1995.), ali se tamo zadržao samo jednu sezonu te se ponovno vraća u Bremen, gdje ostaje još pet godina.

Pred kraj karijere ponovno je igrao u Rapidu, a od nogometa se oprostio 2004. godine u Los Angeles Galaxyju.

Naslove prvaka osvajao je s Rapidom i Werderom, a s timom iz Bremena dva puta je pobjeđivao u njemačkom kupu. S Bayrnom je osvoji Kup UEFA.

Herzog je za austrijsku reprezentaciju odigrao 103 utakmice, postigavši 26 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close