Bijesna Lisa

Supruga Bayernove zvijezde sarkastično o Niki Kovaču

"Trebalo je više od 70 minuta da mu bljesne pred očima", napisala je na Instagramu Lisa Müller, supruga Thomasa Müllera, kojega je Kovač u igru uveo u 71. minuti utakmice.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2018. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Niko Kovač nikako da sjedne na zelenu granu, a nakon još jedne neuvjerljive igre Bayerna i remija protiv Freiburga (1:1), morao se čak ''braniti'' od nezadovoljnih žena svojih nogometaša.

"Trebalo je više od 70 minuta da mu bljesne pred očima", napisala je na Instagramu Lisa Müller, supruga Thomasa Müllera, kojega je Kovač u igru uveo u 71. minuti utakmice.

Njemački reprezentativac jedna je od nezadovoljnih zvijezda u svlačionici Bayerna od dolaska Nike Kovača na klupu njemačkog prvaka, a prije nešto više od godinu dana zajedno s Robbenom, Riberyjem i ostalima minirao je i Carla Ancelottija, koji je pod tim i ostalim pritiscima na kraju balade i smijenjen.

Koliko god nesretna Lisa navijala, ni njen suprug nije puno toga promijenio.

Naime, pogodak za vodstvo Bavaraca zabio je Gnabry u 83. minuti, ali je  Lucas Höler šokirao domaćina u 89. i izjednačio na 1:1.

Thomas Müller je pak dovoljno iskusan profesionalac da ne bi znao kako prokomentirati posto svoje supruge.

"Mislim da su to više bile emocije. U biti, ne mislim da je to sjajno što je učinila, ali to je zato što me voli", rekao je Müller novinarima nakon utakmice.

Na pitanje Sky TV-a ima li on nešto o tome kazati, Niko Kovač je kratko kazao: "Ništa".

Novinari su imali i ''pitanje za milijun eura'' upućeno sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću o tome treba li se Kovač nakon još jedne neuvjerljive utakmice brinuti za svoj posao.

"Molim vas ne postavljajte takva idiotska pitanja", odgovorio je Salihamidžić.

Međutim, nakon dvije uistinu bezidejne i mlake utakmice (pobjeda u kupu protiv četvrtoligaša Rödinghausena i ovaj remi protiv Freiburga), Kovač i društvo moraju se itekako zamisliti.

Ekipa koja je puna zvijezda i nogometnih znalaca, puca po šavovima. Niko Kovač pokušava izmjenama u početnoj postavi doći do neke vrste preokreta u samoj kemiji igre. Za sada su reakcije na njegove ideje uglavnom nevidljive.

A nije, formalno gledano, ni do jezika, kao kod nekih ranijih trenera. Kovač njemački jezik govori perfektno, ali ga prvotimci Bayerna u ovome trenutku ipak ne mogu razumjeti.

Što se tiče Thomasa Müllera, on će nastaviti vrijedno trenirati u svome stilu...

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close