Zmajevi

Šunjić: Protiv Gibraltara ne bi trebalo biti problema, spreman sam

Sport / Nogomet | 21. 03. 2017. u 19:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iduća kvalifikacijska utakmica protiv reprezentacije Gibraltara obradovala je veliki broj reprezentativaca i debitanata, koje je u svoj popis uvrstio izbornik Mehmed Baždarević.

Jedan od onih čija srčanost u igri nikada nije bila u pitanju je i Toni Šunjić, koji je također sretan zbog poziva, jer se, kako kaže, “stvari u klubu ne odvijaju onako kako je očekivao”.

“Meni je drago da sam ovdje s ekipom gdje se pripremamo polako i nadamo novim bodovima. Nažalost, imamo dosta problema što se tiče moje pozicije, ali sreća je da igramo s nižerangiranim protivnikom i mislim da ne bi trebalo biti problema. Nadamo se da će se do Grčke promijeniti situacija, a ja sam spreman da izađem na teren, ako izbornik to odluči”, kazao je Šunjić, član Palerma.

On se kao i debitant u reprezentaciji Danijel Pavlović raduje atmosferi u Trening centru, jer ih je dočekalo toplo vrijeme koje uz odličnu atmosferu kao da najavljuje dobru predstavu na Bilinom polju.

“Odlično se osjećam i čast mi je što sam ovdje, atmosfera je dobra, i momci su me dobro primili. Ne očekujem mnogo, jer sam prvi put ovdje, ali moje je da se dokažem na treninzima i da pomognem na terenu ako za to bude potrebe”, istakao je Pavlović.

Kopirati
Drag cursor here to close