Ramos kao pokošen

Sudac El Clasica dolazi iz obitelji zakletih realovaca, njegov otac bio je ultras

Dodaju kako je Juan Ramon, bivši sudac u nižim španjolskim ligama, često znao nositi dres Real Madrida ispod svoje sudačke odore dok je sudio španjolsku treću ligu.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2020. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sport.es / Ramos je po teatralnosti čak i bolji od Cristiana Ronalda, a VAR je samo odlično pomagalo?

I dok je u većini nogometnih liga uvođenje VAR-a dočekano s nadom i olakšanjem, kako suci ne bi po inerciji svirali u korist moćnih klubova, u Španjolskoj će mnogi kazati kako je VAR uveden isključivo zbog Real Madrida.

Ono što (većinom naklonjeni) suci, obični smrtnici, možda ne mogu 'upratiti', završava za Kraljevski klub svemoguće 'oko sokolovo' moderne tehnologije.

Uostalom, dva su dana prošla su od Barcinog poraza u El Clasicu od Real Madrida 3:1, a Katalonci se još ne mogu pomiriti s vlastitom sudbinom.

Još uvijek su u Barceloni bijesni na suca Juana Martineza Munueru jer je dosudio penal Kraljevskom klubu pa se jedna španjolska tiskovina pozabavila pozadinskom pričom i otkrila nešto vrlo zanimljivo. Dakako, riječ je o katalonskom mediju...

Tabloidni Sport donosi kako spomenuti sudac dolazi iz obitelji zakletih Madridista, a njegov otac Juan Ramon suosnivač je Realova fan kluba „Los Amigos de Benidorm“, s bivšim Valencijnim predsjednikom Eduardom Zaplanom.

Dodaju kako je Juan Ramon, bivši sudac u nižim španjolskim ligama, često znao nositi dres Real Madrida ispod svoje sudačke odore dok je sudio španjolsku treću ligu.

Njegov drugi sin, odnosno brat suca Juana Martineza Munuere, također je sudac i bio je linijski na El Clasicu...

Barcelona se službeno žalila španjolskom savezu na suđenje, a tamošnji mediji okrenuli su broj njihovog „oka sokolovog“ Iturraldea Gonzalesa i zamolili ga za komentar.

"Da, uhvatio ga je za dres, ali nije ga potezao, njegova akcija nije trajala. Smatram kako je odluka o penalu u najmanju ruku dvojbena,“ rekao je  Iturralde Gonzales, dodajući kako je sudac ranije trebao svirati penal za Barcelonu koji je bio u puno čišćoj situaciji.

Većina katalonskih medija nazvala je ovaj slučaj još jednom "VAR prevarom", a sličan je bio i komentar Barcinog šefa Ronalda Koemana.

"Ne mislim kako je bilo govora o penalu, VAR u Španjolskoj jedino sudi kad to nije u našu korist".

Video: Highlights FC Barcelona vs Real Madrid (1-3)
Kopirati
Drag cursor here to close