El pistolero

Suarez raskinuo ugovor s Barcom, prelazi u redove velikog rivala

Urugvajski napadač tako Nou Camp napušta sa slobodnim papirima, ali neće mu trebati dugo da potpiše za novi klub, barem tako izvještavaju španjolski mediji.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2020. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Luis Suarez napušta Barcelonu

Veliki preokret se dogodio u svega nekoliko sati po pitanju budućnosti Luisa Suareza.

Prvo su neki mediji u Španjolskoj objavili vijest da je Suarez odbio ponudu Barcelone od sedam milijuna eura za prijevremeni raskid, a sada je stigla nagla promjena.

Naime, katalonski radio RAC 1 izvjšetva da je Urugvajac već raskinuo suradnju s Barcelonom koja mu je obećala platiti dio plaće od 24 milijuna eura koliko je treba dobiti za preostalu godinu ugovora.

Urugvajski napadač tako Nou Camp napušta sa slobodnim papirima, ali neće mu trebati dugo da potpiše za novi klub, barem tako izvještavaju španjolski mediji.

Suarez će ove sezone braniti boje Atletico Madrida, s kojim se već prije nekoliko dana sve dogovorio.

Iskusni 33-godišnjak napušta Nou Camp nakon šest godina. Za taj period sa 198 postignutih golova postao je treći najbolji strijelac u povijesti kluba iza Cesara Rodrigueza (238) i Lea Messija (634).

Njegov odlazak u Juventus time je skinut s dnevnoga reda, ali se otvorio put za povratak Morate u Staru damu, s obzirom da dogovori s Romom oko Edina Džeke zapinju.

Juventus ima opciju da dovede Alvara Moratu na jednogodišnju posudbu, uz odštetu od 10 milijuna eura, s opcijom kasnije kupovine ovog napadača za 45 milijuna.

Kopirati
Drag cursor here to close