Jezivo!

Stravična ozljeda nogometaša Borussije Dortmund

Branič Borussije Mateu Morey doživio je stravičnu ozljedu noge koja mu je u jednom trenutku naprosto otkazala, koljeno je popustilo i potrgalo se.
Sport / Nogomet | 02. 05. 2021. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ARD / Mateu Morey doživio je stravičnu ozljedu koljena

Borussia Dortmund porazila je jučer u polufinalu Njemačkog kupa s čak 5:0 drugoligaša Holstein Kiela i stigla do finala gdje će se 13. svibnja suprotstaviti RB Leipzigu.

Usprkos tome što je palo čak pet golova, susret je obilježio događaj iz 72. minute utakmice nakon kojeg je utihnulo i ono malo ljudi prisutnih na stadionu.

Branič Borussije Mateu Morey doživio je stravičnu ozljedu noge koja mu je u jednom trenutku naprosto otkazala, koljeno je popustilo i potrgalo se.

Ozljeda je izgledala jako bolno, a prizor je bio toliko jeziv da njegov suigrač Erling Haland nije mogao ni gledati što se događa na terenu.

Snimka Halandove reakcije, ali i sama ozljeda Moreyja, brzo su postale viralne.

Jedan od menadžera Borussije, Sebastian Kehl, izjavio je kako će njihov nesretni nogometaš duže izbivati s travnjaka. Ozljeda je iznimno teška, stradali su ligamenti i kapsula.

"Mladić će dugo izbivati. Na licu mjestu odmah se vidjelo da je Mateu teško ozlijeđen. Njegovi krici su se mogli dugo čuti na stadionu, a potom i u svlačionici. Svima nam je jako, jako žao ovog mladog čovjeka", kazao je vidno potrešeni Kehl.

"Nadamo se da će ga njegova obitelj barem moći posjetiti u bolnici tijekom ovih korona vremena. Vidjeti sina kako je prevezen sa stadiona i ne moći ga posjetiti ... Nadamo se samo da mu obitelj može pružiti podršku", izjavio je trener Edin Terzić.

Mateu Morey rođen je 2. ožujka 2000. godine u španjolskoj Petri. Preko Mallorce i mlade momčadi Barcelone stigao je 2019. u drugu momčad Borussije. Za prvi tim je debitirao 31. svibnja prošle godine protiv Paderborna.

Kopirati
Drag cursor here to close