"Štela" za Real?

Strani mediji: Sudačke odluke su direktno utjecale na pobjedu Reala

"Sudac je bio vrlo darežljiv prema Realu. VAR pomogao Zidaneu i Realu da upiše pobjedu", piše Daily Mail. "Još jednom suci pomogli Realu. Pobjedili su Sociedad nakon nekoliko kontroverznih odluka", piše L'Equipe.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2020. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Nisu samo katalonski mediji vidjeli 'nepravdu' u San Sebastijanu...

U sklopu 30. kola španjolske Primere Real Madrid je slavio kod Real Sociedada s 2:1, ali tek nakon dvojbenih odluka, odnosno odluka koje je glavni sudac morao donijeti nakon pregledavanja VAR-a.

Llorente je u 48. minuti skrivio kazneni udarac nakon dvojbenog kontakta sa Juniorom Viniciusom u šesnaestercu Sociedada. Siguran realizator bio je Sergio Ramos.

Drugi dvojbeni trenutak dogodio se u 70. minuti kada je Karim Benzema ramenom sam sebi spustio loptu i dva dodira kasnije postigao pogodak.

Domaćin je bio posebno ogorčen nakon tih odluka, a bijes se osjetio i u Katalonije.

"Svi su vidjeli kako stoje stvari", kazao je trener Barcelone Setien, čija je momčad odigrala tek 0:0 kod Seville te u kombinaciji s pobjedom Reala pala na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Foto: Marca / Tri kontroverzne situacije na utakmici Real Sociedad - Real Madrid

Strani mediji smatraju da je sudac jako pomogao Real Madridu u susretu kod Real Sociedada.

"Real je preuzeo vodstvo na ljestvici nakon kontroverze", piše Gazzetta dello Sport.

"Benzemin gol je jako sumnjiv", stoji u Corriere dello Sportu.

"Sudac je bio vrlo darežljiv prema Realu. VAR pomogao Zidaneu i Realu da upiše pobjedu", piše Daily Mail.

Foto: AS / Vinicius Junior odigrao je dobru utakmicu protiv Real Sociedada, ali je dvojben penal koji je dosuđen nakon starta na njega

"Još jednom suci pomogli Realu. Pobjedili su Sociedad nakon nekoliko kontroverznih odluka", piše L'Equipe.

"Real ponovno uz puno kontroverze slavio i prestigao Barcelonu. Jedanaesterac na Viniciusu bio je sumnjiv. Sa ili bez VAR-a suđenje prema Realu je isto", piše argentinski Ole.

U španjolskim medijima, pogotovo katalonskim, ističe se da je sličan pogodak kao što je zabio Benzema u utakmici španjolskog Superkupa postigao i Messi, ali da je isti bio poništen zbog igranja rukom.

Kopirati
Drag cursor here to close