Nema sreće

Stradali ligamenti: Ponovno teška ozljeda Marka Pjace

Nogometaš Fiorentine Marko Pjaca ozlijedio se na subotnjem treningu, a prema prvim informacijama izbivat će s terena najmanje šest mjeseci.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2019. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometaš Marko Pjaca potrgao je križne ligamente lijevog koljena i čeka ga duža stanka.

Prema pisanju Sky Sporta, nogometaš Fiorentine Marko Pjaca ozlijedio se na subotnjem treningu, a prema prvim informacijama izbivat će s terena najmanje šest mjeseci.

Riječ je o prirodi ozljede kakvu je Pjaca već doživio u ožujku 2017. godine na prijateljskoj utakmici protiv Estonije, a sada se priča ponovila.

Novi je to težak udarac u karijeri jednog od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša.

Pjaca je nakon zapaženih igara u Dinamu i reprezentaciji u ljeto 2016. godine otišao u Juventus za 22 milijuna eura te se polako počeo probijati u momčad, ali po dolasku u Italiju mu se upalila fibula, zbog koje je morao pauzirati dva mjeseca.

Nakon oporavka se počeo se priključivati prvoj momčadi, a kad je zabio gol Portu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, činilo se da je njegovim pehovima došao kraj.

Ipak, nove ozljede i problemi s hvatanjem forme su ga udaljili od prve momčadi Juventusa, nakon čega je morao ponovno graditi karijeru u Schalkeu i Fiorentini. Niti u Schalkeu, na šestomjesećnoj posudbi, a niti u Fiorentini Marko Pjaca nije uspio postići nivo igre kakav je imao u vremenima kad su ga mnogi proglašavali nositeljem igre Vatrenih u narednom desetljeću.

Trener Fiorentine: Pjaca će sve to izdržati

Trener Fiorentine Stefano Pioli komentirao je tešku Pjacinu ozljedu.

"Vjerujem da će Marko Pjaca sve to izdržari", izjavio je.

Iz Fiorentine su objavili kako će u sljedećim danima nakon konzultacija s kirurzima biti odlučeno koja će metoda liječenja biti najprihvatljivija.

Kopirati
Drag cursor here to close