Samo nek' je redovna

Stoji li podjela u svlačionici u pozadini Barcina kiksa protiv Getafea?

Nervoza u hodnicima stadiona Camp Nou započela je u vrijeme izbijanja pandemije koronavirusa, jer je uprava kluba najavila rezanje plaća (30 posto) svim prvotimcima, kako bi amortizirala očekivani pad prihoda. Međutim, prvotimci Barce nisu pristali.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2020. u 12:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da odnosi u Barceloni nisu harmonični, više je nego vidljivo, i to ne samo zbog bure koju su izazvali Messi i Luis Suarez tijekom prijelaznog roka.

Razdor unutar kluba mogao biti još veći nakon subotnjeg poraza od Getafea 1:0 u 6. kolu La Lige.

Nervoza u hodnicima stadiona Camp Nou započela je u vrijeme izbijanja pandemije korona virusa, jer je uprava kluba najavila rezanje plaća (30 posto) svim prvotimcima, kako bi amortizirala očekivani pad prihoda.

Međutim, prvotimci Barce nisu pristali odbivši da im se otkida od primanja, iako je takva mjera štednje trebala Barceloni uštedjeti 203.000.000 eura, javlja radio Catalunya.

Ipak, trojica standardnih prvotimaca prihvatili su ovaj prijedlog kluba! Radi se o Marcu Andreu Ter Stegenu, Clementu Lengletu i Frankieju de Jongu.

Kako se navodi, trojica nogometaša su vrlo svjesni koliko je klupski budžet opterećen i žele Barceloni pomoći kako god mogu. Radio Catalunya preko svojih izvora navodi kako su Ter Stegen, Lenglet i De Jong uglas prokomentirali kako je “prirodno pomoći klubu u ovom trenutku”, što očigledno nije stajalište koje dijeli ostatak momčadi.

Treba naglasiti kako Barcelona od svojih igrača ne traži potpuno odricanje 30 posto godišnjih primanja, odnosno ukupno 203.000.000 eura, nego bi im taj novac isplatili s odgodom.

Da su odnosi u klubu poljuljani govori i ovaj primjer, jer momčad nije uspjela nastupiti s jedinstvenim stavom ni po ovom pitanju.

Kopirati
Drag cursor here to close