G.O.A.T.

Što nedostaje Messiju u El Clasicu? Nema više druga mog, Cristiana jedinog...

Kao da je Messi potpuno ostao bez motiva otkad na travnjaku nema njegovog velikog rivala Cristiana Ronalda. Cristiano Ronaldo otišao je iz Real Madrida u ljeto 2018. godine, a s njim, barem kad je El Clasico u pitanju, 'otišao' je i Lionel Messi.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2020. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Barça Worldwide / Dok je u La Ligi igrao Ronaldo, Messi je igrao najbolje utakmice El Clasica

Barca i Real u subotu su na Camp Nou (1:3) odigrali prvi ovosezonski El Clasico, ali kao i na prethodnom, najbolji strijelac u povijesti najvećeg španjolskog derbija nije ostavio traga.

Lionel Messi je u dosadašnjim klasicima postigao 26 pogodaka, distanciravši Cristiana Ronalda (18 golova), daleko iza sebe, a kad se zna da je legendarni Alfredo di Stefano sa 16 još dalje, argentinski majstor mogao je svoj rekord još podebljati, s obzirom da je jedini od njih trojice i dalje prisutan u španjolskom nogometu.

Kao da je Messi potpuno ostao bez motiva otkad na travnjaku nema njegovog velikog rivala Cristiana Ronalda.

Cristiano Ronaldo otišao je iz Real Madrida u ljeto 2018. godine, a s njim, barem kad je El Clasico u pitanju, 'otišao' je i Lionel Messi.

Odlazak Portugalca trebao je Argentincu olakšati posao u najvećoj utakmici španjolskog noogmeta, međutim izgleda da je iz Messija iščeznuo motiv kakvog je imao kad je na drugoj strani bio 'omiljeni' suparnik.

Od dana kad je Ronaldo razdužio dres Kraljevskog kluba, Barca i Real odigrali su pet utakmica u prvenstvu i dvije u kupu, Messi je propustio samo jednu zbog ozljede, a na ostalima je bio prisutan fizički, ali odsutan statistički.

U katalonskom velikanu trenutačno je u tijeku izgradnja nove ekipe, za budućnost.

Glavni arhitekt novog projekta je Ronald Koeman, ali čini se kako se Leo Messi na nogu filozofiju ne može naviknuti ili ne želi... Kao da je već spakirao kofere, kao da je glavom već otišao, izgleda kao da jedino želi odraditi posao i otići.

Statistika je dokaz, šest utakmica u sezoni, samo dva gola zasad. Navijače Barcelone, čini se, očekuje još jedna mučna sezona.

Kopirati
Drag cursor here to close