Dobra, dobra...

Što je mislio i ''činio'' Ramos dok Malcolm postiže zgoditak za Barcu?

Kapetan madridskog kluba samo je podigao ruke i pratio loptu prema golu, umjesto da udarac pokuša blokirati. Možemo samo pretpostavljati kako je mislio da lopta ide pokraj gola.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2019. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja između Barcelone i Reala nije bilo pobjednika, završilo je 1:1.

Kraljevi su poveli preko Vazqueza, da bi domaćine poraza spasio Malcom. Taj gol Barcelone potaknuo je i raspravu na društvenim mrežama, jer mnogima nije jasno što je radio Sergio Ramos.

Naime, kapetan madridskog kluba samo je podigao ruke i pratio loptu prema golu, umjesto da udarac pokuša blokirati. Možemo samo pretpostavljati kako je mislio da lopta ide pokraj gola.

"Vrlo intenzivna utakmica. Ključ će biti Bernabeu i naši navijači", rekao je Ramos nakon što je odigrao već 41. El Clasico.

O utakmici je kratak komentar dao i veznjak Barcelone Sergio Busquets.

"U ovakvim utakmicama nikada nema favorita. Ovo su dvije najbolje momčadi u Španjolskoj i Europi. Pogodak Malcoma daje nam nadu da u uzvratu možemo napraviti dobar rezultat. Bilo je puno prilika s jedne i druge strane, mogao je bilo tko pobijediti, ali u konačnici remi je pravedan rezultat", rekao je Busquets.

Vječiti Ramosov oponent, kako na terenu, tako i izvan njega, Gerard Piqué, kazao je nakon utakmice da je kapetan Reala trebao dobiti i drugi žuti karton zbog grube igre, odnosno zbog prekršaja na Coutinhou unutar kaznenog prostora, što je trebao biti jedanaesterac za Barcu. Sudac Mateu Lahoz, koji je solidno vodio utakmicu, Ramosu je pokazao jedan žuti karton.

Trener Kraljevskog kluba Santiago Solari bio je zadovoljan.

"Promašivali smo u prvom poluvremenu, no ovo je bila prekrasna utakmica, lijepa za gledati. Pokazali smo da smo grupa koja radi ozbiljno. Uvijek želimo pobijediti i mogli smo zabiti drugi gol, no zadovoljni smo s onim što smo napravili u utakmici, a Vinicius? Nisam iznenađen njegovom predstavom jer ga znam, no ovo kako on igra je iznenađujuće jer ima 18 godina i to se ne događa jako često", rekao je Solari.

Uzvratna utakmica igra se 27. veljače.

Video: Malcolm goal (1-1) Barcelona vs Real Madrid
Kopirati
Drag cursor here to close