Ne bi ni ranjen u Madrid

Što je Messi odgovorio Real Madridu nakon što ga je Perez pokušao otkupiti

Real Madrid je 2013. bio spreman ponuditi Messiju 23 milijuna eura godišnje plaće, te bi se pritom odrekao cijelog postotka od marketinških prava na njegovo ime, što je dodatnih 20-ak milijuna eura.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2020. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Messi s početaka karijere u dvoboju sa Zidaneom

Ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je knjigu "Gran Hotel Calciomercato" u kojoj je otkrio brojne pikanterije iz nogometnog svijeta, u koji je i više nego upućen.

Njegova specijalnost je transfer tržište i što se na njemu događa, pa i ne čudi da je upoznat s detaljima pokušaja najvećeg transfera u nogometnoj povijesti iz ljeta 2013. godine, piše Gol.hr.

Tada je Real Madrid bio spreman aktivirati otkupnu klauzulu Lionela Messija, vrijednu 250 milijuna eura, te je samo bio potreban njegov "da", odnosno potpis na ugovor.

Taj dio je poznat još od 2018. godine, ali novost u priči je Messijev odgovor na pokušaje izaslanika Real Madrida da sasluša predsjednika Florentina Pereza, koji je privatni razgovor želio odraditi u privatnom avionu.

"Ne idem u Real Madrid. Trošite svoje i moje vrijeme", bio je odgovor Lionela Messija.

Podsjetimo, Real Madrid je bio spreman ponuditi Messiju 23 milijuna eura godišnje plaće, te bi se pritom odrekao cijelog postotka od marketinških prava na njegovo ime, što je dodatnih 20-ak milijuna eura.

Messi u trenutku kada je odbio Real Madrid nije imao pojma koliko novaca odbija, što dovoljno govori o tome koliko je te godine imao ljubavi i želje za ostankom u katalonskom divu.

Kopirati
Drag cursor here to close