Legenda se srami

Starost i bolesti: Slavni Pele pao u depresiju i ne izlazi iz kuće

"Bio je na operaciji kuka i nije prošao adekvatnu rehabilitaciju nakon toga, pa ima problema s kretanjem i zbog toga je u depresiji. Bio je nogometni kralj, uvijek je bio impozantna figura u svijetu, a danas ne može normalno hodati"
Sport / Nogomet | 11. 02. 2020. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Pelé snimljen u travnju prošle godine

Brazilska nogometna legenda i jedan od najboljih igrača svih vremena Pele proživljava vrlo teške trenutke svog života. To je otkrio njegov sin Edinho, koji tvrdi da mu je otac depresivan i ne izlazi iz kuće od srama.

U intervjuu brazilskom sportskom portalu "Globoesporte", njegov sin Edson "Edinho" Cholbi do Nascimento (49) podigao je alarm i dao uvid u loše zdravlje nacionalnog heroja.

"Vrlo je osjetljiv. Bio je na operaciji kuka i nije prošao adekvatnu rehabilitaciju nakon toga, pa ima problema s kretanjem i zbog toga je u depresiji. Bio je nogometni kralj, uvijek je bio impozantna figura u svijetu, a danas ne može normalno hodati", rekao je Peleov sin Edinho.

"Srami se. Ne želi izaći iz kuće i biti viđen u takvom stanju. Ne želi raditi ništa što uključuje izlazak iz kuće."

Pele će u listopadu napuniti 80 godina, dok će nedugo prije toga obilježiti 50. godina od osvajanja svog trećeg svjetskog prvenstva s reprezentacijom Brazila. Bilo je to 1970. godine u Meksiku s igračima i reprezentacijom koja se smatra najboljom svih vremena.

Bivši napadač, pravog imena Edson Arantes do Nascimento, smatra se jednim od najvećih nogometaša svih vremena. Pelé je bio jedini igrač koji je osvojio tri svjetska prvenstva (1958., 1962. i 1970.).

Kopirati
Drag cursor here to close