Tuzla City - GOŠK

Starčević: Protiv GOŠK-a ne smijemo unaprijed upisati bodove

''Protiv GOŠK-a treba odigrati pametno, strpljivo, iskusno i ne upisivati prije utakmice tri boda, koja su nam prijeko potrebna na putu rezultatske stabilizacije'', izjavio je Starčević.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2018. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rezultatsku krizu nogometaši Tuzla Cityja prekinuli su osvajanjem vrijednog boda u prošlom kolu protiv Slobode na Tušnju (1:1).

Da li je to bio trenutak inspiracije u susretu sa gradskim rivalom ili je šef stručnog stožera kluba iz Simin Hana, Slobodan Starčević, pronašao ključ za bolju i efikasniju igru, pokazat će sutrašnji susret protiv ekipe GOŠK-a.

''U duel s ekipom iz Gabele ulazimo nakon dobrog rezultata i dobre igre protiv kvalitetne ekipe kao što je Sloboda. To je sigurno utjecalo na podizanje samopouzdanja kod svih igrača, a silno će nam trebati i u utakmici protiv GOŠK-a, ekipe koja ima kvalitetan defanzivni blok i tranziciju po osvojenoj lopti. Protiv takvih treba odigrati pametno, strpljivo, iskusno i ne upisivati prije utakmice tri boda, koja su nam prijeko potrebna na putu rezultatske stabilizacije'', izjavio je Starčević za Fenu.

Zbog "viška“ kartona trener Tuzla Cityja ne može računati na Mirsada Hasanovića i Dejana Širanovića.

''Iako su nakon saniranja ozlijeda počeli s treninzima, najvjerojatnije neće igrati ni Nemanja Stjepanović i Stefan Vukmirović'' napomenuo je Starčević.

Utakmica Tuzla City - GOŠK igra se subotu na Tušnju od 13.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close