Produljio ugovor

Stanišić svoj debi za Vatrene kapitalizirao novim ugovorom s Bayernom

Prijašnji ugovor između Stanišića i njemačkog prvaka datiran je do 2023., a sada mladi branič produljio do 2025. godine.
Sport / Nogomet | 16. 10. 2021. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bayern / Josip Stanišić produljio je s Bayernom do 2025. godine

Josip Stanišić, odnedavno novo lice u hrvatskoj reprezentaciji, produljio je ugovor sa svojim klubom, minhenskim Bayernom.

Prijašnji ugovor između Stanišića i njemačkog prvaka datiran je do 2023., a sada mladi branič produljio do 2025. godine.

U Bayernu je 21-godišnji Stanišić od 2017. godine. Nakon što je prošao mlađe uzraste kluba iz Bavarske, od 2019. do ove godine je igrao za tamošnju drugu momčad.

Od početka aktualne sezone krenuo je streloviti uspon ovog desnog bočnog igrača. Ukupno je za Bayern ove sezone upisao osam nastupa (sva natjecanja), od čega je četiri puta startao od prve minute. U Bundesligi, gdje je Bayern trenutačno vodeći, Stanišić ima šest nastupa.

"Moji su ciljevi u Bayernu jasni. Želim pomoći momčadi u najvećoj mogućoj mjeri te želim da moje igre doprinesu osvajanju što većeg broja titula. Uslijed ovog produljenja ugovora želim zahvaliti svima u klubu što vjeruju u mene, a ja ću se nastaviti truditi kako sam i proteklih mjeseci. U tom razdoblju sam uživao u svakoj sekundi u Bayernu", rekao je Stanišić, prenosi Hina.

Mladog hrvatskog igrača je krenulo i na reprezentativnom planu te je nedavno debitirao za hrvatsku reprezentaciju. Odigrao je cijelu kvalifikacijsku utakmicu protiv Cipra, a potom nešto više od sat vremena protiv Slovačke.

Kopirati
Drag cursor here to close