Mostarci poveli u finalnoj seriji

Staklorad sa 7:3 nadigrao Brotnjo

U dvorani USRC Midhad Hujdur – Hujka pred oko 500 gledatelja domaća ekipa slavila je sa visokih 7:3.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2019. u 21:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Mostar SG Staklorad bila je bolja od ekipe Brotnja u utakmci u malom nogometu koja je odigrana u nedjelju u Mostaru.

Uvjerljivom pobjedom 7:3, aktualni prvak Mostar SG je krenuo u obranu naslova prvaka BiH u futsalu.

Pomalo neočekivano, pitanje pobjednika u prvoj utakmici finalne serije je odlučeno već nakon prvog poluvremena.

Domaći sastav je imao svojih dvadeset idealnih minuta u kojima su njegovi igrači uspjeli postići čak šest golova.

S druge strane, rezultatski ovo je bilo jedno od najlošijih poluvremena momčadi Brotnja, čiji su igrači uspjeli stvoriti nekoliko prilika, ali su bili daleko od realizacije svojih protivnika.

Čak su u ranoj fazi utakmice gosti prvi zaprijetili preko Grgića, Pantića i Markovića, ali nisu uspjeli savladati Galića.

Mostar SG je stigao do prvog gola nakon prekida i kombinacije, pomalo spretno i sretno u strijelce se upisao Pavlović. Tri minute kasnije solo prodor Lazarevića završen je golom koji je dodatno uzdrmao goste.

Hrkać je u 13.minuti povisio na 3:0, a onda je raspoloženi Lazarević koji je svakako obilježio večerašnji susret skoro na identičan način u kratkom razdoblju sjajnim asistencijama pronašao realizatore Aladžića odnosno Pavlovića za velikih 5:0. Točku na i u savršenom prvom poluvremenu Mostar SG-a stavio je Kahvedžić golom za 6:0.

Pitanje pobjednika odlučeno je već bilo u prvom dijelu, pa je u drugom došlo do malog opuštanja u redovima domaćih. To koriste igrači Brotnja za popravljanje utiska.

Grgić je postigao gol za 6:1, a onda je efektno zabio prvi strijelac gostiju Pantić nakon kornera. Pantić je pogodio volej iz prve koji je izmamio aplauze pune dvorane. U nešto mirnijem ritmu do kraja susreta, vidjeli smo po još jedan gol na obje strane. Aladžić je svojim drugim vratio Mostar SG na + 5, dok je Anto Galić postavio konačnih 7:3.

Mostar SG je poveo u finalnoj seriji koja se igra na tri pobjede 1:0, ima prednost domaćeg terena, u narednoj je domaćin Brotnjo.

 

Dvorana USRC Midhad Hujdur – Hujka. Gledatelja: 500

Utakmicu su sudili Alem Bajrović i Amir Omerbašić (Sarajevo). 

Strijelci: 1:0 Pavlović (7), 2:0 Lazarević (10), 3:0 Hrkać (13), 4:0 Aladžić (15), 5:0 Pavlović (16), 6:0 Kahvedžić (18), 6:1 Grgić (24), 6:2 Pantić (26), 7:2 Aladžić (29), 7:3 Galić (30).

Mostar SG Staklorad: Galić, Hrkać, Jelić, Kahvedžić, Radmilović, Mušanović, Macić, Pavlović, De Souza, Aladžić, Gosto, Lazarević.

Brotnjo: Pehar, Pantić, Granić, Grgić, Ćavar, Ivanković, Bošnjak, Galić, Odak, Ivanković, Marković, Dujmović.

Kopirati
Drag cursor here to close