Rastu zazubice

Srpski portal objasnio razliku između Dinama, Zvezde i Partizana

"Vjerovali ili ne, Dinamo je u posljednjih pet godina kroz transfere zaradio oko 175 milijuna eura. U istom periodu su Zvezda i Partizan ostvarili transfere u vrijednosti od po 55 milijuna eura", piše Kurir.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2021. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Transfer Lovre Majera u francuski Rennes podsjetilo je Srbe na Dinamovu sposobnost da proizvede i preproda igrače.

Tabloid Kurir na naslovnici ima članak pod naslovom "Zvezda i Partizan mogu samo sanjati ove cifre! Dinamo zaradio oko 175 milijuna eura od transfera u posljednjih pet godina!".

"Dinamo je ostvario jedan od najvećih transfera u svojoj povijesti. Ispred njega su Marko Pjaca za 23 milijuna, Luka Modrić za 22.5 milijuna, Dani Olmo za 22 milijuna i Joško Gvardiol za 19 milijuna eura. Dinamo je ovim transferom potvrdio da je klub koji uvjerljivo najbolje posluje u regiji. Vjerovali ili ne, Dinamo je u posljednjih pet godina kroz transfere zaradio oko 175 milijuna eura. U istom periodu su Zvezda i Partizan ostvarili transfere u vrijednosti od po 55 milijuna eura", stoji u tekstu.

Inače, Majer, da je njihov igrač, bi ovime bio i najveći transfer u povijesti oba srpska kluba.

Rekord Zvezde drži Goran Drulić, koji je prije 20 godina prešao u Zaragozu za 13 milijuna eura, dok je u Partizanu rekorder Mateja Kežman. Njega je PSV platio 14 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close