Gareth Bale

Spustili cijenu za Velšanina i Boga mole da se Tottenham ne predomisli

Španjolski portal Defensa Central objavio je eksluzivnu vijest kako je Tottenham poslao službeni upit u Real i kako je spreman preuzeti veći dio Baleovih primanja na sebe.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2020. u 22:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS Diario / Klupa za pričuve - najčešće radno mjesto za Balea

Kada je u ljeto 2013. godine iz Tottenhama preselio u Real, Gareth Bale bio je vlasnik do tad najskupljeg transfera a koji je iznosio 101 milijun eura. Osim toga, ishodovao je godišnju plaću, prema pisanjima raznih portala, između 20 i 25 milijuna eura.

U svakom slučaju, Baleova mjesečna plaća nije niža od 15 milijuna eura, a zauzvrat ne daje praktično ništa.

Mundo Deportivo piše kako je Real postavio cijenu za Balea od 25 milijuna eura, kako bi ga se konačno riješili.

Velšanin je Kraljevskom klubu ove zime zamjerio što su spriječili njegov odlazak u Kinu, a čini se kako u ovome trenutku Real ne bi imao ništa protiv njegovog odlaska čak i na Grenland.

S druge strane, Baleu se evidentno ne ide nikuda, jer plaća uredno stiže, a Bale s Realom ima ugovor do lipnja 2022. godine.

Španjolski portal Defensa Central objavio je eksluzivnu vijest kako je Tottenham poslao službeni upit u Real i kako je spreman preuzeti veći dio Baleovih primanja na sebe.

Realu se pak ne sviđa što Tottenham ruši cijenu, jer prvo su 'kraljevi' tražili 25 milijuna eura, dok ga 'spursi' žele otkupiti za samo 15 milijuna.

No, čini se kako bi u Realu mogli pristati i na taj iznos, jer toliko su očajni i više ne žele Baleu dati ni centa plaće.

Dakle, čini se da bi ova saga, oko Baleova odlaska, napokon mogla biti riješena, a time bi Zinedine Zidane u svlačionici imao puno harmoničniju i pozitivniju atmosferu.

Kopirati
Drag cursor here to close