DFA liga

Sport Talent ponovno bolji od Zrinjskog, Leostars vodeći

Natjecanje u DFA ligi, regija Mostar, nastavit će se poslije Nove Godine.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2017. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometaši USŠ Sport Talenta, generacija U-8 (2009 i mlađi), te U-7 (2010.god i mlađi) i danas su nastupili u DFA ligi i u zgusnutom rasporedu odigrali utakmice 5, 6, i 7. kola.

Dječaci iz U-8 generacije u dvije utakmice imali su polovičan učinak, budući da su poraženi od HNK Branitelj rezultatom 1:4, da bi u drugoj utakmici u puno boljoj i efikasnijoj igri deklasirali NK Stolac rezultatom 5:1.

Sport Talenti U-7 generacije su teren pognute glave napustili samo jednom kada su u derbiju dana poraženi od trebinjske škole nogometa Leostars.

Dječaci iz Trebinja predvođeni sjajnim Milošem Elezom svladali su Sport Talent u sjajnoj utakmici s 4:3 i učvrstili se na vrhu ljestvice budući da su svladali i HŠK Zrinjski s 4:1.

U preostala dva susreta USŠ Sport Talent je uvjerljivo slavila protiv HNK Međugorja s 4:0, te ponovno kao i prije 3 tjedna, gradske rivale HŠK Zrinjski sa 6:0.

Na ljestvici je vodeći Leostars sa 16 bodova, a prati ih Sport Talent s 15 i utakmicom više.

Natjecanje u DFA ligi, regija Mostar, nastavit će se poslije Nove Godine.

Košarkaši ovjerili plasman u doigravanje

Kao i kolege iz nogometne sekcije, danas su i mladi košarkaši Sport Talenta zabilježili novi nastup u ligi Hercegovačke regije (za uzrast 2003.godište i mlađi), te pobjedom protiv KK Konjic ovjerili plasman u doigravanje ovog natjecanja.

Utakmica je igrana večeras u Arena Sport Centru, a najzaslužniji za vrijednu 68:64 pobjedu mostarskog tima najzaslužniji je Armano Gačić sa 37 poena, dok je Filip Komlen dodao 10.

Ovo je bilo posljednje 10. kolo, a ovom pobjedom Sport Talent ovjerio je 4.mjesto na ljestvici i plasman u doigravanje koje su još izborili OKK Mostar, KK Konjic i KK Lokomotiva. Doigravanje košarkaške lige Hercegovačke regije počet će u siječnju 2018.  godine.

Kopirati
Drag cursor here to close