Doček za Vatrene

Split priredio doček za reprezentativce na Rivi

Na Rivu su stigli srebreni vratar Lovre Kalinić, branič Ivan Strinić, veznjak Filip Bradarić, te napadači Ivan Perišić i Ante Rebić.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2018. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativci iz Splitsko-dalmatinske županije stigli su u Split gdje ih građani na Rivi čekaju od 16 sati. Kada su se nogometaši iskrcali na Zapadnu obalu, zazvonila su crkvena zvona. U trenutku njihova penjanja na pozornicu, puštena je hrvatska himna.

Na Rivu su stigli srebreni vratar Lovre Kalinić, branič Ivan Strinić, veznjak Filip Bradarić, te napadači Ivan Perišić i Ante Rebić.


 Posebno je emotivan bio bivši nogometaš Hajduka, a danas kapetan Rijeke Filip Bradarić.

''Ljudi moji, ovih 50 dana je bilo prekrasno. Hvala vam za sve. Svi znamo što se događa. Zajedno smo jači, vratit ćemo hrvatsku reprezentaciju u Split. Dajte nam podršku, zajedno možemo napraviti promjene''.

Izljev emocija imali su i ostali nogometaši, rivom se ore 'Moja domovina', 'Nije u šoldima sve', 'Dalmatinac sam', a dvostruki razlog za slavlje imao je Ivan Strinić koji danas osim srebra slavi i 31. rođendan.
Ivanu želimo najsretniji rođendan i nadamo se da će se Filipove riječi ostvariti. Split je danas poslao jasnu poruku. Hrvatska mora igrati u drugom najvećem hrvatskom gradu na najljepšem stadionu u Lijepoj našoj.

Za kraj, ništa manje emotivan nije bio ni jedan od najboljih igrača Svjetskog prvenstva Ivan Perišić, javlja Slobodna Dalmacija.

''Sanjao sam da ću pred prepunom rivom slaviti naslov prvaka Hrvatske s Hajdukom. Put me odveo dalje, ali nije kasno. Vratit ću se u Hajduk!''

 

A post shared by Love Croatia (@volimhrvatsku) on



U Splitu se neslužbeno priča da bi na doček Vatrenima na Rivi trebao doći i premijer Andrej Plenković, koji je jutros bio na otvaranju Čiovskog mosta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close