LA Galaxy

Spašeni tajlandski dječaci trenirali s Ibrahimovićem

Tajlandski dječaci su ovaj mjesec bili posebni gosti Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu, a po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2018. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi tajlandski nogometaši, koji su više od dva tjedna proveli u poplavljenoj jami prije negoli su spašeni, u petak su na zadnjoj postaji njihove međunarodne turneje trenirali s nogometašima Los Angeles Galaxy i superzvijezdom Šveđaninom Zlatanom Ibrahimovićem.

Tajlandski dječaci su ovaj mjesec bili posebni gosti Olimpijskih igara mladih u Buenos Airesu, a po dolasku u Los Angeles prvo su razgledali stadion Galaxyja StubHub Center, a potom su trenirali s igračima na pomoćnom igralištu, javlja HRT.

Trening je organizirala američka televizijska voditeljica Ellen DeGeneres, koja je dječake u ponedjeljak ugostila u svojoj TV emisiji i tada ih upitala tko je njihov nogometni idol. Nakon što je svih 12 mladića odgovorilo da je to Ibrahimović, tada se kao gost iznenađenja pojavio upravio veliki Šveđanin.

Video: Ellen iznenadila mlade tajlandske nogometaše

''Ja za sebe mislim da sam dosta hrabar, ali ovi dječaci su nevjerojatni. Ono što su proživili i način na koji su spašeni čine ih najhrabrijom ekipom na svijetu'', kazao je tada Ibrahimović.

Dramatično spašavanje tajlandskih dječaka, starih između 11 i 16 godina, koje je trahalo od 23. lipnja do 10. srpnja pratio je cijeli svijet.

Kopirati
Drag cursor here to close