Tragedija

Španjolski trener preminuo od korona virusa: Imao je leukemiju

Mladi trener radio je u mlađim kategorijama Atletico Portada Alte, klubu iz Malage.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2020. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korona virus je u sve većem broju zahvatio brojne sportaše i nogometaše, a nažalost jedna osoba iz nogometa preminula je od korona virusa.

Riječ je o mladom španjolskom treneru Franciscu Garciji koji je preminuo u 21. godini života. Francisco je u bolnicu stigao prije nekoliko dana kada je imao simptome korona virusa, ali liječnici su ubrzo ustanovili da mladi Španjolac boluje od puno teže bolesti.

Dijagnosticirali su mu leukemiju. Sama leukemija jako je utjecala na njegovo stanje i tijelo se nije moglo boriti protiv virusa. Sami liječnici rekli su da bi se Garcia oporavio od virusa da nije bolovao od leukemije.

''Iz bolnice su me nazvali u sedam ujutro u nedjelju. Rekli su da je stabilno, ali sat vremena kasnije... Nije izdržao. Tijelo mu je bilo iscrpljeno od leukemije, virus je samo pogoršao sve. Ne mogu vjerovati da se to dogodilo'', rekao je predsjednik Portade Papa Bueno.

Mladi trener radio je u mlađim kategorijama Atletico Portada Alte, klubu iz Malage.

Španjolska La Liga je suspendirala sve lige do početka travnja. U toj državi je više od 8.000 ljudi zaraženo korona virusom, a preminulo ih je 297.

Kopirati
Drag cursor here to close