Rado Luka ide u gubitnike

Španjolski mediji žestoki prema Joviću: Golman je učinkovitiji od njega!

"Jović loptu dodiruje manje od golmana Areole, koji je to učinio 34 puta. Imao je sedam pasova (jedan na 10 minuta), čak tri puta manje od francuskog golmana. Loše je kada igrač koji je najbliži protivničkom golu ima slabije podatke od golmana"
Sport / Nogomet | 31. 01. 2020. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Luka Jović (Real Madrid)

Luka Jović sve je češće na udaru kritika javnosti, srpski nogometaš za šest mjeseci u Madridu postigao je samo jedan pogodak a u posljednje vrijeme ga nikako ne ide iako često dobija priliku za igru u prvoj postavi zbog povreda ofanzivaca kao što su Eden Hazard ili Gareth Bale.

Posljednja utakmica u nizu koju je Jović počeo od prve minute bila je ona protiv Real Zaragoze u Kupu Kralja, a na tom susretu je bio potpuno nevidljiv na terenu.

Poslije utakmice, koju je Real dobio 4:0, žestoko ga je kritizirao španjolski list AS koji se 'uhvatio' jednog statističkog podatka.

"Jović loptu dodiruje manje od golmana Areole, koji je to učinio 34 puta. Imao je sedam pasova (jedan na 10 minuta), čak tri puta manje od francuskog golmana. Loše je kada igrač koji je najbliži protivničkom golu ima slabije podatke od golmana", navodi AS.

Neki dan ga je kritizirao i Zidane.

"Volio bih vidjeti i neki gol od njega. Mora nastaviti raditi i golovi će doći. Ima samo 21 godinu i zna što treba raditi", rekao je trener Madriđana.

Kopirati
Drag cursor here to close