Nemoć Reala

Španjolski mediji čereče Real nakon blamaže protiv davljenika

Uz fotografiju Sergija Ramosa, madridski AS je stavio naslov koji bi u slobodnom prijevodu značio "Puno buke ni za što" ili "I to nam je neki lider", aludirajući na činjenicu da se u Madridu ove sezone nadaju naslovu prvaka.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2020. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Joseph Aidoo (Celta) 'faulirao' je trenera Reala Zidanea koji se previše 'unio' u igru

Još uvijek vodeća momčad Primere nije izgledala dobro u dvoboju protiv Celte na svom terenu. Gostujuća momčad povela već u sedmoj minuti pogotkom Rusa Fedora Smolova i tu prednost držala do poluvremena.

'Kraljevi' su odlično ušli u nastavak i postigli brza dva pogotka. Kroos je zabio nakon lijepe asistencije Marcela, da bi Real doveo u vodstvo kapetan Ramos nakon pomalo apsurdnog jedanaesterca.  

Međutim, zlatna zamjena gostiju Santi Mina je samo nekoliko trenutaka nakon ulaska lijepo zabio za 2:2 nakon idealne asistencije Suareza.

Celta se ovim bodom maknula iz zone ispadanja, dok Real sada ima samo bod prednosti pred Barcelonom na vrhu.  

Madridski dnevnik AS je bio oštar prema Realu nazvavši ovu utakmicu 'pušiona'.

Katalonski list Sport jedva je dočekao kiks Reala kojim se Barca potpuno vratila u igru.

Uz fotografiju Sergija Ramosa madridski AS je stavio naslov koji bi u slobodnom prijevodu značio "Puno buke ni za što" ili "I to nam je neki lider", aludirajući na činjenicu da se u Madridu ove sezone nadaju naslovu prvaka.

Foto: AFP / Thibaut Courtois i Luka Modrić ostali su bez teksta

"Realu je dosuđen apsurdni penal kojim je okrenuo utakmicu. Real je prerano počeo slaviti pobjedu, a onda je došao hladan tuš u vidu gola Santija Mine. Ništa još nije gotovo u La Ligi, a Barca je došla na samo bod zaostatka", piše Sport.

Inače, sljedeći El Clasico se igra 1. ožujka na Bernabeuu, a u ovome trenutku niti jedan od španjolskih velikana ne igra uvjerljivo.

Čini se ipak kako je Real upao u svoj već pomalo tradicionalni 'sindrom veljače', mjeseca u kojem je često gubio tlo pod nogama.

Već su ispali iz Kupa kralja, u Ligi prvaka uz ovakvu igru kao što je sinoćnja protiv Celte mogu se samo nadati punoj vlastitoj mreži, a u La Ligi vrijedi pravilo - Ako Barca ne može ništa drugo, onda je tu Messi.

Kraljevski bi klub još jednom mogao ostati bez trofeja, ne računa li se 'revijalni' Super kup, kojeg su osvojili na početku sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close