Luka ponovno briljira

Španjolci oduševljeni Modrićem: "Proživljava drugu mladost!"

Modrić je ugovorno vezan uz Real do kraja ove sezone odnosno do 30. lipnja, a pitanje je što će se dogoditi u međuvremenu.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2021. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda je još prije nekoliko mjeseci iz Španjolske lansirana informacija kako su Luka Modrić i Real Madrid dogovorili nastavak suradnje, kapetan hrvatske reprezentacije još uvijek nije potpisao novi ugovor s Kraljevskim klubom.

Modrić je ugovorno vezan uz Real do kraja ove sezone odnosno do 30. lipnja, a pitanje je što će se dogoditi u međuvremenu.

Trener Zinedine Zidane odavno je rekao svoje, on bi htio da Luka još jednu sezonu ostane u klubu, a na istom tragu su i španjolski mediji koji su puni hvale za prezentacije hrvatskog kapetana u dresu Kraljevskog kluba.

Najnovije hvalospjeve na Modrićevu adresu odaslala je Marca, sportski dnevnik sa sjedištem u Madridu koji vrlo intenzivno na dnevnoj razini prati zbivanja u Realu, prenosi Gol.hr.

"Real Modrić", u naslovu će Marca.

"Ne samo da je zadržao status startera već je u ovom trenutku odigrao najviše utakmica od svih, 33 od 35, što je 94 posto. U sezoni koja mu je trebala biti oproštajna od Reala, Modrić ima više značenje nego u prethodnih osam. Sezonu je započeo bez novog ugovora u džepu, a sad proživljava drugu mladost, a uz sve to ga i ozljede zaobilaze", pišu Španjolci i ističu:

"Hrvat je jedan od Zidaneovih junaka, njegova sjajna izdanja dali su kontinuitet legendarnom tercetu u veznom redu: Casemiro, Kroos, Modrić. Oni nastavljaju zapovijedati istom snagom kao i prethodnih sezona i ne dozvoljavaju nikome da ih poremeti. S 35 godina Modrić ima jednu od najboljih sezona, igra više i utjecajniji je nego ikad".

Kopirati
Drag cursor here to close