Transfer

Spalletti: I ja sanjam o dolasku Modrića u Inter

''Modrić bi bio glavni igrač u bilo kojoj ekipi, pa tako i kod nas, a klub radi sve što je u njegovoj moći kako bi ga doveli. Ako i Messija kupimo, onda bih to s oduševljenjem prihvatio", rekao je Spalletti.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2018. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Intera Luciano Spalletti rekao je nakon pobjede protiv Lyona u prijateljskom susretu da i on sanja transfer Modrića u njegov klub te da klub ulaže velike napore kako bi se taj transfer ostvario.

Inter je minimalnim rezultatom 1:0 svladao Lyon, ali s obzirom na to da sezona u Seriji A još uvijek nije blizu početka, novinare je umjesto igre prvo zanimalo mišljenje Spallettija o dolasku Luke Modrića.

Kapetan reprezentacije Hrvatske i najbolji igrač Svjetskog prvenstva u Rusiji navodno želi napustiti Real Madrid i potražiti novi izazov u karijeri, a kao nova destinacija spominje se Inter u kojem igraju još trojica njegovih sunarodnjaka - Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

"Kao i svi navijači Intera, sanjam to. Modrić bi bio glavni igrač u bilo kojoj ekipi, pa tako i kod nas, a klub radi sve što je u njegovoj moći kako bi ga doveli. Ako i Messija kupimo, onda bih to s oduševljenjem prihvatio", rekao je Spalletti.

Modrić je jedan od glavnih igrača Real Madrida i nakon odlaska Cristiana Ronalda, njegov odlazakbio bi veliki gubitak za Kraljevski klub koji u sljedećoj sezoni s novim trenerom ima puno ambicija.

Kopirati
Drag cursor here to close